deletedmom28 Elif4334 öyle bişi dediğini duymadım ama haklı organik yiyecek yok bunun da vebalini yiyecekleri o hale sokanlar öder artık.Ben kimseye yaptırmayın demedim sadece neden önermediğini açıkladım tercih sizin yani kimse karışamaz
Elif4334 deletedmom28 tabiki öyle bende herkes yaptırmak zorunda demedim de canan karatay biraz abartıyor bazı şeyleri sadece 😊
zhloyn Merhaba arkadaşlar. Ben yaptrmadım şeker testini. Dr umda tamam dedi ama evde bir hafta takibi yapalım her öğünden sonra sonuca göre bakarız dedi. Şeker ölçüm cihazıyla her öğünden 1 saat sonra ölçüm yaptım. Dr uma da sonucumu gönderdim.
Zuhal2205 Esracim bende çayı şekersiz içerim. Tadına bakınca bu bitmez dedim de sonra şükür kusma falan olmadı
Esesli Zuhal2205 bende iki gün önce yaptırdım. İçmek zorlamıyor evet ama benim midem çok ağrıyor iki gündür içtiğim seyden mi bilmiyorum
Esesli Zuhal2205 Ayy bilmiyorum hiç yoktu ağrım ondan sonra kesilmedi. Öğlen bitti yükleme kan verme işi akşam üstü mide bulantısı ile başladı gece mide ağrısı falan
bambumsu Zuhal2205 Haftaya yaptırcam bende aldım glikozu. Sabahtan ilk kanı veriyoruz sonra ne kadar bekliyoruz? 2. kanı vermek için?
Ayselsilahimigetir Zuhal2205 seker yuklemesi kacinci haftada oluyor ve doktor mu istiyor siz mi söylüyorsunuz
Zuhal2205 Ayselsilahimigetir ben 25.haftadayım doktor yapmamız gerek dedi. İki gün önce kontrole gittim. İki gün sonra sabah aç gel testi yaptıralım dedi. Az önce döndüm bende eve
AnneyimHamileyim Bende yaptırmam lazım ama aç karna olacak midemde çok yanma olduğu için gece süt içiyorum nasıl olucak
Zuhal2205 AnneyimHamileyim sakın süt içme canım. Benden önce bi hamile öyle yapmış değerleri yüksek çıktı bi daha yaptırmak zorundaymış.
kucukprensin Gözünüz aydın.bizim ailede şeker olmasından dolayı doktorumla konusmustum.Hatta karatayin bu konuyla ilgili yorumunu da aktararak yaptırmak istemediğimi de belirttim.doktorum farklı dozlarda verildiğini ailede de olduğu için 50lik yükleme yapılıp sonuca göre bakilabilecegini aktardı,bir dilim baklava ile eşdeğer dedi.sanırım arka arkaya yükleme ve 50,75diye farklı yuklemeler var doktorla konuşup bilgi almak en mantiklisi