Serpilbb Durunbigeldim bende 21 haftalığım 18 19. Haftadan beri maşallahı var her uzandığımda daha çok geceleri kıpır kıpır 😄 bu ara ayrı hareketlendi karnımın şeklini değiştiriyor canımda yanıyor ama olsun 😂
iilaydaa93 Leylaalin Bende 28+4 benimki de öyle kızım pek sakin sabah akşam bir iki pit pıt yapar sonra sesi soluğu çıkmaz 😃😇
uykusuz1parol Leylaalin Su yorumu okuyunca yalniz degilim dedim sonunda bizde 30 haftaligiz benim kizimda ayni bazen sesleniyorum karnima dokunuyorum felan orda misin kizim diye tepki gelince he iyi tamam diyorum bende 😀😀😃
Leylaalin uykusuz1parol 😂😂Çok sukur bende yanliz değilmişim bende elimle dokunuyorum sesleniyorum bazen cevap veriyor bazen hiçccc istifini bile bozmuyor 😂😂😂
Dunyyam Minik_kalplim_ bence onunla alakali degildir ben 22+4 daha 4 gundur fln hissddiyorum oda gunde bi iki kez bi kac saniye ve erkek.
minikturta Minik_kalplim_ ya ya ya hiç sorma 😀😀😀😀😀😀😀 bi guduruyo tamam yeter artık diyorum canim aciyo😀😀😀😀
alazzeyneperva Minik_kalplim_ benim de kız ama 18 civarıydı galiba hissettiğimde şuan 22 +2 çok hareketli dışardan da görülücek şekilde hareketi gördüğümüz zaman kayıda alıp izliyoruz bebişi rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin muazzam bisey gerçekten
[silindi] Durunbigeldim bazen cook hareketli bazen durgun hareketliyken o kadar kiprasiyor ki insan durunca meraklaniyo😊
ebru23 Durunbigeldim valla 15 haftsligiz oynayinca nasil bir oynama ama genelde uyuyo benimki pek tik yok 2 gebelik oldugundan erken hissetmeyr basladim ve inannamadim ilk bebegi 20 haftada bir kere tekme atti 25de snra hic durmadi🤣🤣
Fatos_teke46 Durunbigeldim bnde aynı durumdayim sadece uzanırken tekmesini hissediyordum bu 2 gündür ise yatarken yemek yerken hissediyorum 😂😂😂😂
[silindi] Durunbigeldim ay ne güzel ya ben 18+5im hiç bişey hissetmiyorum azıcık tombişim ondan mı acaba siz zayıf mısınız🙄
icedearth Durunbigeldim biz de aynıyız bende de gece yatmadan aşırı kıpırtı oluyor uykuya dalamıyorum resmen çocuğumdan izin istiyorum şimdiden uyumak için 😁😁😁
beybikos Durunbigeldim evet doğru ☺️ göbekte yağ oranı az olduğu için daha erken hissediliyor. Ben de erken hissetmiştim. Şimdi 21 hafta olduk. Gün içinde hareketleri sıklaştı. Genelde meyve yiyince oluyor.