Durunbigeldim Kızlar 19 haftalık olucaz brnim oğlan gece gündüz durmuyor sürekli bi göz seyrimesi gibi hareketler mevcut😅hele sabahları uyanıyorum daha net hissediyorum. Yemek yiyip uzandığımda da aynı şekilde
minikbirprensannesi Durunbigeldim Bende 19 haftalığım benim oğlumda kıpır kıpır maşallah o kadar güzel bir his ki hatta artık beni kızdırıyor yeter diyorum bi dur çocuuum 😂
Cennet-polat Durunbigeldim sonra arada o kipirtsi duruyor birkaç gün ☺️☺️bende tam 19haftada çok hareketliydi oğlum 22+3olduk şimdi kafasına göre takılıyor beyefendi 😁
Leylaalin Durunbigeldim biz 30 haftalığız kızım o kadar az hareketli ki 3 gün hareketli ise diğer günler durgun bazen korkuyurum arada bi anniş ben burdayım diyor sonra geri duruyor 😂
Minik_kalplim_ Durunbigeldim ben hissetmiyorum fazla bikaç gündür ederse bile günde bikaç seyirme benimki kız acaba onunda etkisi var mı ?
Durunbigeldim Minik_kalplim_ ya ben 16da hissettim ilk doktorum zayıfsın hissedebilirsin dedi. Sanırım zayıf gebelerde daha erken oluyormuş
Dunyyam Minik_kalplim_ bence onunla alakali degildir ben 22+4 daha 4 gundur fln hissddiyorum oda gunde bi iki kez bi kac saniye ve erkek.
alazzeyneperva Minik_kalplim_ benim de kız ama 18 civarıydı galiba hissettiğimde şuan 22 +2 çok hareketli dışardan da görülücek şekilde hareketi gördüğümüz zaman kayıda alıp izliyoruz bebişi rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin muazzam bisey gerçekten
beybikos Durunbigeldim evet doğru ☺️ göbekte yağ oranı az olduğu için daha erken hissediliyor. Ben de erken hissetmiştim. Şimdi 21 hafta olduk. Gün içinde hareketleri sıklaştı. Genelde meyve yiyince oluyor.
iilaydaa93 Leylaalin Bende 28+4 benimki de öyle kızım pek sakin sabah akşam bir iki pit pıt yapar sonra sesi soluğu çıkmaz 😃😇
uykusuz1parol Leylaalin Su yorumu okuyunca yalniz degilim dedim sonunda bizde 30 haftaligiz benim kizimda ayni bazen sesleniyorum karnima dokunuyorum felan orda misin kizim diye tepki gelince he iyi tamam diyorum bende 😀😀😃
tugbade Durunbigeldim 31 haftalığız kızım iki gündür dans ediyor adete duramıyor yerinde ordan oraya ordan oraya 😂🙏🏼 Ama bazende çok sessiz birşeymi var diye tedirgin olmuyor değilim 😍♥️
minikturta Minik_kalplim_ ya ya ya hiç sorma 😀😀😀😀😀😀😀 bi guduruyo tamam yeter artık diyorum canim aciyo😀😀😀😀
Yusufaras81 Durunbigeldim ilk gebeliğim benimde 17+3 hissettim pıt pıt şeklinde sonra bir kaç gün durdu ondan sonra bir başladı şuan 25+2 yiz ne gecesi var ne gündüzü kızımın okadar hareketli ki maşallah her dakika tekmeliyor🥰🥰🤲🏻🧿
Mom080 28 haftalık olduk sayılır 19. Haftadan beri kıpır kıpır hele son bir haftadir inanılmaz canım acıyor karnım bir oraya gidiyor bir buraya 😅
Bozkayasahra Kız bebekler erkek bebeklere nazaran daha çok hareketli olurlar şuan erkek bebeğe gebeyim.pek oynamıyor anasının kuzusu 💙
Naz_01 Durunbigeldim benim kızım da maşallah 17.haftada bir başladı pir başladı sürekli kıpır kıpır 😊 hele ki gece 11den sonra bildiğin dans ediyor.doğunca da gececi olacak sanırım ☺️