melisa_ozgur_46 Hayalhira bende akiyo diye korkuyordum boşa gidiyo diye ama. Fazlasını atiyor muş kiz 4 haftalik iken basladim 12 haftadayim daha da kullancam😁😁
ElifB08 kukiveannesi Banada doktorum ağızdan gece yatmadan kullan dedi 🥲 sanırım mide bulantımın ve başımın dolaşmasının sebebi progestan
yamacinannesii Ya ben yapamıyorum olmuyo yani rahim ağzından itibaren sanki et şişmiş gibi aşırı dar ve girmiyo kullanmaya başladığımdan beri artarak devam etti daralma anlamadım neden bir de yanmam oluyor sanırım enfeksiyon kaptım 🤦♀️
melisa_ozgur_46 yamacinannesii yaniyorsa kesin enfeksiyon dikkat et canim benim rahim agizi da aşırı dar krem kullaniyorum o olmadan zaten asla olmuyor
yamacinannesii melisa_ozgur_46 eskiden böyle değildi progestanı kullanmaya başladıkça böyle oldu maalesef korkuyorum birşey olursa diye
yamacinannesii melisa_ozgur_46 yok canım benim çarşamba günü 2li tarama var o zaman söyliycem mide yanmam falan da var bazen ara ara adet sancısı giriyo 2 3 saniye falan onlarıda söylerim
Gunes634 melisa_ozgur_46 kac tane koyuyorsunuz progestan i benim doktorum sabah 2 aksam 2 yazmis sizce normal mi toplam 800ml oluyor
melisa_ozgur_46 Gunes634 oooo çok fazla değil mi şuan benim. Içerde kananam var düşük tehlikem var sabah bi kez koyuyorum gece 🌃 bi kez koyuyorum 400 ml yani oda canim ben bu halde iken o kadar kullanıyorum
Gunes634 melisa_ozgur_46 bende anlamadım bana da cok saçma geldi sistemde doktor oyle yazmis dedi eczaci
melisa_ozgur_46 yamacinannesii benimde sancim çok oluyor du ama 2 tane doktorum var i̇kiside ayni seyi dedi adet sancisi gibi olanı cok onemeseme dedi bicak girmiş gibi olursa hemen gel dediler ve ben bi anda o dediklerini yaşadım ondada plesenta aşağı düsmüş o yüzden olmus ama diğer türlü az az olan sancilara önemsiz diyolar uzun süreli saatlerce olan sancilar önemli dediler yinede sor aklinda kalmasin Canim
melisa_ozgur_46 Gunes634 valla doktor en son 🔚 3 gün once 2 kutu yazmis 3 3 yazmis ama. Doktor bana sabah akşam dedi eczaci sordu kac tane önerdi diye sabah akşam dedim tmm o zaman ücreti karsilasin diye 3 3 yazmis doktor dedi ve verdi bende dediği gibi sabah akşam kullanıyorum
melisa_ozgur_46 yamacinannesii en güzel haberleri alirsin insallh canim rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah 🙏❤️❤️