melisa_ozgur_46 vajinal yoldan progestan kullananan anneler acaba nasil yapiyorsunuz zorlanıyor musunuz koyarken ?
AhahHbzhz melisa_ozgur_46 ilklerde zorlanıyodum ama alıştım 5 haftalik ken başladım 14 hafta bitmek üzere hala devam
Brc_mert melisa_ozgur_46 ben de zorlanıyordum ama artık alıştım. Yatarak koyduğunuzda daha da ileri gidiyor belki kolaylık sağlar size
Elifmstf melisa_ozgur_46 hamileligimi ögrenmeden doktorum daha başlatmıştı oluşursa bebek tutunsun diye 33+2 oldum hala kullaniyorum. Başlarda zor geliyordu şimdi çok rahat koyabiliyorum alıştım sanırım🙈
kukiveannesi Brc_mert AhahHbzhz Brc_mert melisa_ozgur_46 neden vajinal yoldan aldığınızı merak ettim bana doktor ya da eczacı detay vermedi ben içiyorum o yüzden 🤷🏻♀️
melisa_ozgur_46 AhahHbzhz ben zorlaniyorum bende 4 haftalık iken falan basladim dozu artarak devam ediyorum ama koyuyorum sonra 1 saat sonra falan sivi dışında oluyor ya normal mi sence 🙈
AhahHbzhz melisa_ozgur_46 bendede ole oluyo doktora sordum bunu normal olduğunu gerekli olanın içerde kaldığını fazlasını dışarı verdiğini söledi bende cikiyo diye ise yaramıyordur diye düşündüm o yüzüden sordum fazlası çıkıyormuş canım
AhahHbzhz kukiveannesi canım benim doktorum daha etkili olduğu söyledi ve ağız yoluyla alırsam yan etkisi olur gerek yok hem bu şekilde daha etkili dedi
melisa_ozgur_46 kukiveannesi canım benim doktorum da eczaci da agiz yoluyla yan etkinin cok oldugunu mide bulantisi halsizlik falan yapacagini soyledi o yüzden vajinal yoldan kullanmami önerdi ler bana
Ilkayy kukiveannesi bende ağızdan alıyorum doktorum bana yan etkileri çok var vajinal alırsan cık ya.in etkisi yaşamasın çok dedi ama ben yapamıyorum iciyorum
AhahHbzhz melisa_ozgur_46 rica ederim canım bende çok tedirgindim o yüzden sormuştum seninde içinn rahatlamasına vesile olduysam ne mutlu bana
kukiveannesi melisa_ozgur_46 ya evet sarhoş gibi oluyorum çok güzel uyutuyo o yüzden gece yatmadan içiyorum bende demek bu yüzden oluyomuş bilmiyordum
ElifB08 kukiveannesi Banada doktorum ağızdan gece yatmadan kullan dedi 🥲 sanırım mide bulantımın ve başımın dolaşmasının sebebi progestan
Hyrynur melisa_ozgur_46 ben ilk hamileliğimde asla kendim yapamadım çok zorlandım korktum ikinci hamileliğimdede doktruma izah ettm içeblirsin ddi yapanlar gerçekden harikasınız
Hayalhira melisa_ozgur_46 ilklerde zor oluyor ama sonra alışıyorsun günlük ped koyuyorum çünkü çok akıyor 27 haftalıkken başladım şuan 33 haftalık 35 e kadar devam 🙈
melisa_ozgur_46 Hayalhira bende akiyo diye korkuyordum boşa gidiyo diye ama. Fazlasını atiyor muş kiz 4 haftalik iken basladim 12 haftadayim daha da kullancam😁😁
Ilkayy kukiveannesi bir hafta çok başım döndü çok uyku yaptı ama şimdi bünyem alıştı normal ağrı kesici gibi geliyor ben günde 3 defa alıyorum