Kemalinannesi momsboys 😅😅 ben 160 eşim175 bizim doktor hemen kabullendi halbuki biz okadar uzunda değiliz 😅 😁
Bmom momsboys ultrason cihazı yanilabiliyor benimde hep önde deniyor ama başka doktora gitsen illa fark eder makineden makineye değişiyor bence pek takılmamak lazım
momsboys Bmom tabiki kilo boy birebir tutmaz ama bu haftada boyu kac olması lazımda öyle dedi doktorum merak ettim
Bmom momsboys normali 40 cm olması lazım benimde 33. Haftada 2650 gram 48 cm di 3 hafta önden gidiyor benimde
Mumin Hellolo ozman bebeğe kilo aldırıyorsun ne güzel bn kendim alıyorum bebek normal kiloda 30 haftalık 1300 kendim çok aldm kimi insan kendi alırmış ondan merak etim 75 kilo çok.iyi
Kayasbht Bmom sizde de şeker var mı? Benim bebeğimde iri acaba şeker olan annelerin bebekleri hep iri mi oluyor tesadüf mü eşim cok uzun doktor genetik olabilir dedi direk şeker e bağlamadı ama insanın aklına takılıyor yine de
Bmom Kayasbht canım ben şeker yüklemeside yaptırdım normal şekerimi günlük ölçüyorum da problem yok çok şükür benim doktorum da genetik olabilir dedi
Kayasbht Bmom inşallah öyledir şekeri olan annelerinde genetiktir biraz yükselse şekerim vicdan azabı cekiyorum bu sefer 😒