BrcHmt İnanın sorgulamayın okumayın korkmayın insan bildikce kurup korkuyor afedersin hepimiz eslerimizle birlikte olduk hamile kaldık dimi ilk zamanla sonrası bir olmuyor çünkü kasiyoruz etraf sesleri tabular bizi korkutuyor her benim ağrı esigim yüksek daha önce düşük yaptım her hamileliğimde vajinal ultrasonla bakılıyor derken kendimi çok kasmadım zaten çok kısa bi islem çatı kontrolü gibi diyebilirim parmakla yerleştirip bırakıyorlar 7-8 saat sonra benim açılma başladı onun etkisi de olabilir Meryem Ana otu etkisi de olabilir bilmiyorum sabah 11 gibi yatış yapıldı akşam 6 gibi takılmıştı gece 1-2 gibi açılma 1 cm dediler 4.10 gece kızım dünyaya geldi her bünye bir değil belki sizin daha hızlı olur bend açılma sancı su gelmesi yoktu o ilaçla hepsi oldu sadece kendinizi kasmayın olumlu düşünün bebeğinize kavuşacaksınız ona odaklanın dua edin bagirmayin inanin bagirmayin size faydası yok nefes yöntemini denedim ben netten buna bakın nefes yontemi ile ağrıyı oteleyin sağlıkla alın yavrunuzu kucaginiza