[silindi] Zeynepp_altun ben dün bir akrabamiz için okudum şimdide sizin için okuyup dua ederim 🤗 1 tane aldım
Happykariner [silindi] bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner Hayalhira bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Hayalhira Busraoner evet çok haklısınız benmde 3 yıldır olmuyordu annem hacamat yaptı bana 1 ay sonra hamile kaldım😊
Hayalhira Zeynepp_altun sırt bölgesinde ve bel bölgesinde bazı yerler var oraya yapılıyor çok gerekirse kasıktaki belli başlı yerlerede yapılıyor ama hiç acımıyor
yasemin257 Zeynepp_altun tamam akșam okurum Allahin izniyle Allah kabul etsin. Rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah 🤲
Happykariner yasemin257 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
IsBtlZmr Zeynepp_altun Hayırlı ramazanlar. Bizde 3 kişi okuruz iftardan sonra inşallah☺️ Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🥰
SnmCa Bende okurum canım bir tane ve ayrıca sana, kendim de okuduğum güzel bir terkip göndereceğim mail adresi veya instagram gibi fotoğraf paylaşabileceğim bir iletişim yeri verirsen sana terkibi atayım