16Gozde16 Ben de okurum bu akşam rabbim kabul etsin inşallah o duyguyu başta sana sonra isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımzı kabul et AMİN 🤲🤲
Zeynepp_altun 16Gozde16 amin 🤲🏻Duanız duam olarak karşınıza çıksın. Rabbim sizden binlerce kez razı olsun gönlünüze göre versin ❣️🥰💞💜 kalan 33 🌺
Happykariner 16Gozde16 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeynepp_altun Aysenurr123 Allah razı olsun sizden de çok sağolun gönlünüze göre versin rabbim 🥰💞😘🤍🤲🏻 Kalan 34 💜
Zeynepp_altun Zeycannn Allah razı olsun rabbim bebeğinizi size bağışlasın Sağlıkla gelsin bebiş çok sağolun 🥰💞😘🤍☺️ Kalan 32 ❣️
Zeynepp_altun Nurdan33 Amin İnşAllah Allah razı olsun sizden Allah gölünüze göre versin 💞🥰🤍🤲🏻 Kalan 29 🌺
Happykariner Nurdan33 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Busraoner Zeynepp_altun hacamat ve sülük tedavisi gördüm mu ? Direk yapay ve ilaçlı şeylere başvurmayın derim. Rabbim büyük olur inşallah ama önce beden temizliği ve hayatınızda kullandığınız ürünlere dikkat etmenizi öneririm.
Hayalhira Busraoner evet çok haklısınız benmde 3 yıldır olmuyordu annem hacamat yaptı bana 1 ay sonra hamile kaldım😊
Zeynepp_altun yasemin257 merhaba kalan 31 siz de okursanız 30 kalacak ☺️ Allah razı olsun kalan 30 diyorum o halde 🥰🥰🤲🏻💜💞
yasemin257 Zeynepp_altun tamam akșam okurum Allahin izniyle Allah kabul etsin. Rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah 🤲
Kayasbht Zeynepp_altun ben ve eşim de okuyacak inşallah bizden 2 ekle 😊 rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı merhametli güzel yavrular nasip etsin 🌹
Zeynepp_altun Kayasbht Amin İnşAllah Allah razı ikinizden de gönlünüze göre versin bu mübarek ayda 🤲🏻💞🥰❣️ 27 kaldı o halde 🤲🏻☺️
Happykariner Kayasbht bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
[silindi] Zeynepp_altun ben dün bir akrabamiz için okudum şimdide sizin için okuyup dua ederim 🤗 1 tane aldım
Ebru_ylmz Zeynepp_altun canım ben kuran okumayı bilmiyorum malesef ama kabul oluyorsa internetten bakıp okurum