Happykariner VMS bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeynepp_altun Nazli34 Ayy 🥰 Çok sağolun Rabbim razı olsun sizden İnşAllah gönlünüze göre versin tüm isteklerinizi 💞🥰😘💜 kaldı 47 😍
Happykariner Nazli34 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeynepp_altun Mikmikk Allah razı olsun çok sağolun rabbim gönlünüze göre versin İnşAllah 🥰💞🤲🏻😘 kaldı 49 🌸
Zeynepp_altun nursheenn Rabbim bu ayda ne dileğiniz varsa hayırla karşınıza çıkarsın Allah razı olsun ❣️🤲🏻💞💜 kaldı 48 🌺
nursheenn Zeynepp_altun cümlemizden razı olsun Rabbim🤲🏻Sizinde ne dileğiniz varsa kabul olsun hayırlısıyla inşallah💕
Zeynepp_altun tinymom tabi okurum şimdi 💞❣️ Allah razı olsun Allah kabul etsin nasip etsin İnşAllah isteyen herkese 🤲🏻🤲🏻🤍🤍 kaldı 46 🎈
Happykariner tinymom bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeynepp_altun biyologelif Allah razı olsun güzel kalbinize göre versin bu mübarek ayda İnşAllah rabbim ❣️💞💜 kaldı 45 ☺️
Bedir-Sevgi Zeynepp_altun Canım okurum bende bir tane hergün fetih suresini de okumanı tavsiye ederim Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın bu mübarek günlerde emeğin boşa çıkmasın inşallah 🤲🏻
Zeynepp_altun Bedir-Sevgi Allah razı olsun çok sağolun duanız dilerim en dileğiniz şeyin gerçekleşmesi ile karşınıza çıkar 😍 herkesin İnşAllah 🌺 kaldı 43 🌸
Happykariner Bedir-Sevgi bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeynepp_altun 2kizanasi Amin İnşAllah Allah razı olsun cümlemizin 🥰💞💜🌸 Rabbim bin defa razı olsun kaldı 44 😘🎈
minelimm Zeynepp_altun bende okurum zeynep altun diye mi niyetlenicez Daha gecen birisi için okudum isim soyisimle niyetlenin diuolardi
Zeynepp_altun Bedia_53 Allah razı olsun Nasıl teşekkür etsem bilmiyorum 🌸🥰💞❣️ Binlerce le Allah razı olsun 💜🌸🤲🏻 Kaldı 42 🌼
Happykariner Bedia_53 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeynepp_altun minelimm evet ismimle bende duamı edeceğim zaten rabbim niyetimize göre işler İnşAllah Allah razı olsun sizden çok sağolun 😘💞🤲🏻❣️❣️❣️ Kaldı 41 💞💞
Happykariner minelimm bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun