Mimhb Zeynepp_altun dinimiz de böyle birşey mi var? Şimdi siz hamile kalsanız enbiya suresi sayesinde mi oldu diyeceksiniz yoksa çatlatma iğnesi+klomen ile mi?
Zeynepp_altun Mimhb tedavi olduk elimizden geleni üzerimize düşeni yaptık. Gerisi Rabbimin elinde evet bazı ayetler bazı sureler bazı dualar makbüldür. Nasip eden rabbim birbirine tamamlayan bir zincir bu süreç 🤲🏻
Happykariner Bahrr bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Ladybird25 Zeynepp_altun bende okurum canım rabbim senin gibi bebek bekleyenlerin yüzünü güldürsün kucağınızı doldursun inşaallah hayırlı haberlerini alırız
Zeynepp_altun Ladybird25 İçim pırpır 🌸 Amin İnşAllah Allah razı olsun sizden de gönlünüze göre versin Allahım 🤲🏻💞 Kaldı 60 🌼
Happykariner Ladybird25 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
[silindi] Zeynepp_altun ben okurum canım ama akşam okuyabilirim olur mu birde ismin adına okuyayım Zeynep demi.
Zeynepp_altun [silindi] evet Zeynep çok sağolun Allah razı olsun tanımadığım insanların duasında olmak ne güzel 💜 Rabbim gönlünüze göre versin İnşAllah kaldı 59 🙊😍
Uykucu2307 Canım bende okurum Rabbim sağlıkla bi bebek kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamilelerin duası kabul olur diyorlar. Sürekli etrafımda olmayanlara dua ediyorum. Rabbim gerçekten herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah😙
Zeynepp_altun Uykucu2307 Rabbim size bağışlasın 🤲🏻 Bizlere de nasip etsin İnşAllah 🥰 Allah razı olsun sizden sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻💜 kalan 58 🎈
Happykariner Uykucu2307 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Lraybrs Zeynepp_altun Canım ben okuyamam daha dün doğum yaptım ama sana bol bol dua ederim 🤍🙏🏼 Allahım tez zaman da güzel haber almayı nasip etsin, hamileyim haberini alırız inşallah caniim. Allahım aratmasın kimseye 🙏🏼👼🏼💞
Zeynepp_altun Lraybrs Allah razı olsun duanızda buluşmak dileğiyle o zaman Rabbim size bağışlasın 💜🤲🏻
Yunel Zeynepp_altun Bnde okurum canım akşama toplu okucam herkese bir kaç kişi daha var ablamada okuttuk rabbim hayırlısıyla şifa versin inşallah tez zamanda kucağınıza doldursun
Zeynepp_altun Yunel İsteyen herkesin İnşAllah 🤲🏻 ALLAH razı olsun sizden kalbinize göre versin İnşAllah 😘🥰❣️❣️❣️❣️ Kalan 51 🌺
Happykariner Yunel bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeynepp_altun 2kizanasi Amin İnşAllah Allah razı olsun cümlemizin 🥰💞💜🌸 Rabbim bin defa razı olsun kaldı 44 😘🎈
Happykariner 2kizanasi bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeynepp_altun Mikmikk Allah razı olsun çok sağolun rabbim gönlünüze göre versin İnşAllah 🥰💞🤲🏻😘 kaldı 49 🌸
Happykariner Mikmikk bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun