teachervera Kızlar hastane çantası hazırlıyorum 😀 malum sıcaklar fazla oluyor. İstanbul da yaşıyorum. Battaniye koyarken penye battaniyeler tek katlı mı çift katlı mı koymalıyım. Tecrübeli yaz anneleri yazarsa sevinirim
Heyecanlianneee teachervera bende daha hamileyim ama bana kalırsa çift kat koy hastaneden çıkışta bence soğuk olucaktır bebek için eve geldiğinde kontrol eder ev ısısına göre halledersin 🙏
nevingny teachervera ben çok kalın koymayacağım zaten hastaneden arabaya binecek. Ki temmuzda en sıcak olan zaman
Nuray11 teachervera bende temmuzun 2si gibi doğum yapıcam bi kat sarıcam bebeğimi ve pusete koyup üstünü de bi tane penye battaniyeyle örtmeyi düşünüyorum üşür çünkü daha
HavvaMerve teachervera Bence kalına gerek yok benimde Temmuz da olacak ince müslin battaniye ve yedekte hastane çıkışının içinde ki battaniyeyi koydum zaten direk arabaya binecek bebek sıçakta bunaltmaya gerek yok 🌸☺️
teachervera Busbushatun Nohut battaniye bana da kalın geldi. Ablamla yengeme soruyorum onlar tecrübeli anne aslında ama yanlış yönlendiriyorlar bence beni 😀
Pelin093 teachervera cantaya erken degilmi daha ya 🙈 benimde temmuzun ilk haftasi sanirim 1 inde alincak. Ne tarz kiyafetler aldiniz ben kisa kol 3 tane var yeteerlimi bilemedm genelde uzun kollu ince penye tulumlar var kizimdan kalma. Battaniyede bence yaniniza 2 tane ince penye alinda bi tane yeterli olcaktir cokta sarmamak gerekir diye düsünüyrum
Pelinsen Pelin093 bende 4 tane kolsuz takim aldim 2 tane uzun kol tulum Zibinlarla durcak zaten cantam hazir 27 haftamdayim 😊
Ladybird25 teachervera canım benim ikinci kez Temmuz doğumum olacak rabbim nasip ederse inşaallah müslin bezin olsun yanında ona sarardın ayrıca tek kat penye battaniye olsun yanında bunlara sararsın zaten altında zıbını kıyafetleri falanda olacak Temmuz çok sıcak ay zaten ortalarında mı Doğumun
Mirasaki teachervera bir ince bir kalık koyun ilk oğlum ağustosta doğdu sıcak diye sadece ince götürdüm gece soğuk oldu
Ladybird25 teachervera daha sıcak zamanlar rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşaallah benimki de 12 Temmuz ama belki 20 ye doğru da giderim
Beyzan teachervera ben hastane çıkışınin penye battaniyesini koydum çok ince değil tok bir kumaş. Yeterli olur bence ama her ihtimale karşı bir de well soft nohut battaniye koydum kumusak çok kalin değil.
Armindia teachervera O zaman siz kiyafetleride yıkadınız? Bende toz olur diye 30. Haftayı bekliyorum bunlar için 🤔
Beyzan Armindia ben 29 dayım kıyafetleri yıkadım ama ütü işi elimde büyüyor insan yoruluyor. 30 iyi ama daha gece kalmayın bence hele de tek yapacaksanız. Ben ütüledigimi çekmeceye koyuyorum üzerine de muslin gibi örtü örttüm toz olma ihtimali kalmadı hiç
Canlarimbenimm Armindia ben 25te yıkadım hazırladım ne olur ne olmaz korona var yasaklar çıkar eksiklerim kalır diye 30 haftalıgım suan
Armindia Beyzan Doğru diyorsunuz bende dolaba askılıycam, organizerlere koyucam ama komik komik her gün gidip dolap çekmece açıp kıyafet eşya seviyorum tozlanırsa benim yüzümden yani 😂