• [silindi]

Millet yatıyor daha 🤪🤪 sonra dönüş yaparlar

Ceylan08 ben Pierre Cardin den aldım, kumaşı yumuşacık. Zaten çok dantelli pembeli mavili sevmiyorum kullanışlı olmuyor diye tercih etmiştim henüz giymedim ama tavsiye edebilirim

Tercih senin elbette ama ben lohusa seti almadım. Penti ve lcwde harika pijama, gecelikler vardı onlardan aldım emzirme detaylı ve %100 pamuk olmasını tercih ettim. İstersen bir göz at

Ya kizlsr ben de tesettürlü uygun fiyatlı bulamıyorum hep önü falan çok açık ya da çok kısa gecelikler. Bana da tavsiye verin lütfen uygun fiyatlı arıyorum 200-300 veremem 🙄

Derinin-annesi teşekkür ederim güle güle kullan canım ama ben önden düğmeli alt üst takım istiyorum gecelik gibi olanından

Ays0 internet sitesinden baktım da pazartesi lcw gidicem ordan tekrar bakıcam hoşuma gideni bulurum ins

Cicilibicili, başlığı Yardım please🐣~lohusa takımı olarak değiştirdi.

asyahumam ben 70 tlye aldm sana resim atayim uzun kollu kokoş biraz normalde asla sevmem öyle bu cok.hoşuma gitti ben burda bi magazadan aldm ama markasini nettem.bulabilrsn belki kumaşı dokusu harika

Ceylan08 lohusa takımı almadım. Kullanissiz olacağını düşünüyorum. Önü düğmeli pijama takımı ve yine Önü düğmeli gecelik aldım.