Gizmolata Yslyurtumran kızım olsaydı leyla veya umay koyucaktım, o yüzden ben eşinizin tarafını tutucam galiba 🥰bide linalardan alinlerden çok daha güzel geliyor bana, sağlıkla alın kucağınıza♥️
Beyazmelekkk Yslyurtumran nedense Lina gibi isimleri sevemiyorum sonuçta hep bebek olarak kalmayacak yarın birgün 50-70 yaşında da taşıyabileceği yakışacak isimler taraftariyim. O yüzden benim fikrim Umay Ece 🙋🏻♀️☺️
Zdk Yslyurtumran kesinlike umay ece. Bir kızım daha olursa adını umay koyacağım ☺️ Lina alin isimlerni sevmiyorum fazla popülerleşt birden 😕
Mmerrvee Beyazmelekkk ben de öyle düşünüyorum. Lina nine ya da Alin teyze pek hoş olmuyor sanki 🤷🏻♀️
Aysobaciniz Yslyurtumran bi kızım olsaydı adını umay elif düşünüyordum umay ece de güzelmiş 🥰 ben eşinizin tarafındayım 😀 linalar çok fazla artık sıradanlaşıyor
Yslyurtumran Oğlumuz olsaydı Uras emir düşünüyorduk eşimde ona uyduralım diyor Umay eceyi 😊 Erkek olursa ikinci uysun diye
Yslyurtumran Aslında derin hoşuma gidiyor benim Lina yakışıyor diye onu düşünüyordum Derinin yanına gidebilecek bir isim bulamadığımdan Lina ☺️
Ebrar3435 Yslyurtumran Defne Lina düşünmüştük bizde şuan değiştik Defne buğlem olucak, Umay ece hoş bence o olmalı:) sağlıkla alın kucağınıza canım 🙏😍
gmzns Yaa sormayın bende isim konusunda eşimle çok tezatlıklar yaşıyorum ben kaan diyorum o asaf diyor kaan asaf olsun diyorum yok tutturdu tek isim olsun diye kesinlikle ortak noktada buluşamıyoruz çocuk isimsiz kalacsk diye korkuyorum 😂
Yslyurtumran gmzns eşim diyorki nüfus dairesine ben gideceğim ordan takvimde hangi isim varsa onu koyarım diyor 😂😂😂