oznrgkdnz_ Bende 4+6 haftadayım sabah ilk kontrole gidicez inşallah sağlıkla hayırla görürüz bizde bebeğimizi erken mi bilmiyorm ama 9 gün geçti adetim beta 3 gün önce 993 çıktı
Masalimiz28 ogretmen_anneee 5+3 Ken hem kesesini gördüm hemde kalp atışını beta değerim ilk testimde 378 iken bir anda yükseldi ve 4735 e çıktı doktorda bakalım belki duyarız dedi ve duymuştuk çok duygulanmıştım çünkü içinde bir canlı büyüyordu çok güzel his Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
2melekannesi_ Ayseyavuz iki doğumum arası 22 ay olcak canım ilk gebeliğimde bebeklerimi kaybettim malesef 🤲🏻
balpetegim_35 ogretmen_anneee bende korkuyordum ama korkulacak bir şey yok zararlı olsa doktorlar yapmaz zaten . Ama sen istemiyorsan 6.haftayı bekle hem keseyi bebeği hemde kalp atışını duyarsın canım . Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah 🙏
2melekannesi_ Ayseyavuz Nasip böyleymiş acısı çok başka ama hamdolsun cennette bizi bekliyorlar ,Allah razı olsun 🤲🏻
gulercem-3555 ogretmen_anneee Merhabalar 🤩 biz de beta değerim 11000lerdeyken kontrole gittik 4. Haftalıktık alttan muayene ile kesemizi gördük ama bebiş yoktu. 6. Haftada gördük bebişi ve kalp atışını isteyen herkes yaşasın bu duyguyu inanılmaz 🙏