ogretmen_anneee Arkadaşlar merhabalar :)) önceden anne olacak mıyım telaşı vardı şimdi ise kesesi var mı kalbi atıyor mu telaşı :) galiba annelik duygusu endişe ile başlıyor… sizler beta hcg değeriniz kaçken ya da kaç haftalıkken kese görüp kalp atışı duydunuz ??
gizemozdemir1990 ogretmen_anneee 5. Haftada keseyi gorduk. 6.haftada icinde bebegi gorduk. 7.haftada kalp atisini duyduk🙏🏻
Dilekcnkn ogretmen_anneee beta 333,5 falandı 4+3 keseyi gördüm 1148 gibi birşeydi bir kaç gün sonra gittiğimde bebeği gördüm 5+2 ,6+1′de bebeği gördüm ☺️ Geç döllenme falan değildi zaten son adete göre uyum en başından beri 15 haftalığım şu anda
2melekannesi_ ogretmen_anneee ben de şuan aynı durumda heyecanla bekliyorum 🙈 önceki gebeliğimde 5+3 de keseyi görmüştük ertesi gün lekelenme ile acile gidip sürpriz ikinci keseyi görüp kalp atışlarını duymuştuk 😍
ogretmen_anneee 2melekannesi_ ayyyy çok heycanlı yaaa bende tüp bebek olduğum için heycanla bekliyorum ancak zaman geçmiyor vakit çok yavaş ilerliyor 😂
Fulyay45 ogretmen_anneee ben geçen hafta kan tahlili yaptırdım 562 lerde çıktı 3 gün sonra falan da ultrasonda keseyi gördük 3 haftalık dedi doktor ama uygulamalarda geçmiş regl tarihini girdiğim de 6 haftalık çıkıyor hangisi doğru bende şaşırdım
ogretmen_anneee Fulyay45 son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyordur bence canım ondan 6 haftalık gözüküyordur
pilates_egitmeni_anneadayi ogretmen_anneee ben en son 15 martta adet oldum 13 nisan da hcg değerim 1179 çıktı.19 nisan da kese göründü, 30 nisan da kalp atışına bakmaya gidicez.
minime-baby ogretmen_anneee ben 7. Haftada devlete gittim göremedi sadece keseyi gördü 7. Haftanın sonunda özelde bebeği gördüm ve kalp atışlarını duydum :)
Zehra-mom Haftamda hepsini gördük 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ne kadar sakin ve herşeyi akışına bırakırsan iyi düşünürsen herşey güzel ilerler dua ve tevekkül 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
balpetegim_35 ogretmen_anneee ben test yaptıktan sonra kan vermiştim 222.63 çıkmıştı betam. Bi hafta sonra doktora gittim . Doktor tekrar kan almak istemedi kafa hesabı yaptı 1500lerde falan şimdi betan 3000 olmadan kese yukardan gözükmez aşağıdan muayene yapalım dedi aşağıdan 4+5te gözüktü. 6+2de de karından kalp atışını duydum .
ogretmen_anneee balpetegim_35 anladım canım ben yukardan görsün istiyorum alttan muayeneden korkuyorum gebelikte 🥺
balpetegim_35 ogretmen_anneee bende korkuyordum ama korkulacak bir şey yok zararlı olsa doktorlar yapmaz zaten . Ama sen istemiyorsan 6.haftayı bekle hem keseyi bebeği hemde kalp atışını duyarsın canım . Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah 🙏
2melekannesi_ ogretmen_anneee ne zaman gideceksiniz kontrole? Gerçekten heyecanlı oluyor insan inşallah hayırlı haberler alırız 🌸
[silindi] ogretmen_anneee bizde 5+5 çok şükür. Ama hiç doktora gitmedim 7. Haftayı falan bekliyorum hem kalp atışını hem keseyi görmek için ama çok telaşlıyım açıkçası. 🤗 Birde ikinci bebeğim daha tecrübeli olurum ya artık diyordum kendime öyle olmuyormuş aynı endişe devamke.,😂