melisa_ozgur_46 Semarasemra yok canim doktor. Acmiyo dedi 😂bende burda şansımi deniyorum bakalm ne dicek arladaslar diye 😁
Denizz-Derya Bana doktor 14. Hafta da erkek dedi 18 de kız hala şoktayım detaylı ultrasonu yapacağım haftaya bakalım hayırlısı
Semarasemra Denizz-Derya korkutun şimdi beni , ultrason fotografı vermedi mi pipi sini gostermedi mi hiç ? 🙄
Denizz-Derya Semarasemra valla detaylı ultrasonu bekle derim zaten kız dediği günde kendini baya bi göstermedi bi on dakika yürüdüm tekrar baktı, bakıp hemen kız dedi ki ben erkek olduğunu hissediyorum
Denizz-Derya Semarasemra göbeğimde baya sivri canım şuan 20. Haftayım haftaya inşaallah tam olarak öğreneceğim
Sumisalii Denizz-Derya nasil sivri oluyor ya bn anlsyamiyorum hic tahmin yuruttumu dr veya benzettimi soyledimi
mucizebebek03 Semarasemra sağlıkla gelsin oğluşun inşALLAH değişmez canım insan kendini bir şeye hazırlayınca sonra değişik duygu oluyir 😬Ben hala öğrenemedim 13 hafta ama iki hafta sonra gidecem inşALLAH belli olur benimde
mucizebebek03 Semarasemra Bu arada ben Dilek90 💁🏻♀️😂😂ismimi degistirdim ama seni buldum neyseki🤗🥰daha aynı gün doğuracaz🤭gerçi senin bebiş önden gidiyormuş belki sen doğurursun 😂😂🙃😃😃
Semarasemra mucizebebek03 Profil resmin den emen tahmin etmiştim canım , allah seninde gonlune gore versin inşallah bencede kizlarda degişe biliyo ama erkeklerde degişme oranı azdır diye duşunuyorum. ❤
Anneyim_ben1 littlefinger nasıl değişiyor peki? Erkek organı sonradan mı oluşuyor ilk hepsininki kız gbi mi?
littlefinger Anneyim_ben1 erken haftalarda hemen hemen benzer halde oluyor organlar diye biliyorum bebeğin duruşundan ve haftanın erken olmasından dolayı tahminlerde yanılma olabiliyor.
Anneyim_ben1 Gizmolata sizce neye göre bu yanılma oluyor? Doktorlar bu konuda uzman olmasına rağmen ileri haftalarda aslında kız organj görüp kız diyorlar sonradan nasıl erkek oluyor? İlk kız gibi mi olup sonradan erkeğe dönüyıor?
Gizmolata Anneyim_ben1 muhtemelen kordonu karıştırıyorlar, biz kardeşimi 9 ay kız bekledik bi doğdu erkek biz şok😂😂 tabi bundan 29 sene önceydi
mucizebebek03 Semarasemra ayn canım erkekler değişmez sağol gülüm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşALLAH 🤲🏻❤❤
Semarasemra ada94 Birşey itiraf edecem erkek olmasını çok istiyordum ve elimi karnıma koyup senin adın Muhammed 3 kez tekrarladım , Peygamberimiz ismini verdim ve erkek olduğunu ogrendim ❤❤❤