Lulemom greybrde evet makrome gökkuşağı olarak arattır youtubeda videolara bak anlarsın ne demek istediğimi 😄
pnr0642 Alpaserdu 8 aydır evden cıkmayan bir insan olarak temmuz Ağustos gibi covttim azalaagını hayal ederek içinde kalmasın diye yaptıracam belki doğumdan sorna değil ama 5-6 ay sonra ufak defek gelenlere vermek istiyorum evet☺️
aannepandaa pnr0642 ben keçe sabunlar hazırladım. Etiketlerini kendim tasarladım. Misafir kabul etmesemde eşimin halaları geldiler bebeğin odasına sokmadım kapıdan gösterdim. Giderkende ellerine hediyelerini verdim.
suleirez Lulemom merhaba bence harika olmuş ellerinize sağlık, bir noktasına isimde eklerseniz şahane bir hediye olur, çok sevimli gözüküyor. 👏👏
suleirez Aslanannesiayse o magnetler cidden kullanışlı, kullanacakları için bi süre sonra kimse çöpe de atamaz. 🙏🏻 Sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz.
Burcu34- pnr0642 kokulutaş yaptırdım kokulutas_partimissden 😊 bence haftanız gayet iyi çünkü ellerinde siparişler oluyor kargonuz hemen gelmiyor kişiye özel olanlarda 😊