haticekasapoglu16 Merve13azra hapın ben bir faydasını görmedim yinede bulnatim oluyordu engel olmuyordu o haplar daha sonra bıraktım doğal yollarda aradım araştırdım
Littlespy Merve13azra tez zamanda sağlıkla atlatırsın inşallah bulantıları. Benim 14. haftada azalmaya başladı 15te net olarak bitti çok şükür. O zamana kadar da kusmamama rağmen 6 kilo vermiştim.
Merve13azra Littlespy aynen canım inşallah bende aynı şekilde kusmam fazla Serpil fakat bulantı hat safada
Fatma_7 Merve13azra ben her akşam bir tane yiyordum hem mide ağrıma iyi geliyordu hemde bulantı hissini bir sürelik bastırıyordu
TubaKaratas Elma da salatalıkta bi süre rahatlatıyor ama gene başlıyor bulantı prilamı kullandım 2 ay çok bi fayda görmeyince üç gündür zofer diye bi ilacı kullanıyorum bende zar zor ilaç içebiliyorum bögürerek resmen ama aklına getirmemeye bak direk yut
Merve13azra TubaKaratas Zofer ilacını duydum ama sanırım kanserli hastalar kullanıyormuş biraz ağır bir ilaçmış hiç içemiyorum ilaç bakalım Allah sonumu hayır etsin
feyzaa34 Merve13azra zeytini ye çekirdeğini ağzında çiğne 10-15 dk dursun ağzında bak hemen geçiyor 🥰
TubaKaratas Merve13azra evet biraz ağır diyolar gerçekten beni şuan rahatlattı az da olsa tabi bir de çok fazla aç kalmamaya bak ben çok fazla aç olunca daha çok bulantım oluyor bu sefer ne yiyip içiyorsam geri çıkartıyorum
Urasssss Merve13azra muz,sade dondurma, kavun , çubuk kraker, beyaz leblebi bende bunlar işe yaramıştı
Merve13azra Urasssss muz ve kraker denedim ana çok faydasını göremedim ama diğer dediklerinizi deneyeceğim