Srthsb Merve13azra herkesde farklı seyler ise yarıyor sanirim.genellikle tuzlu seyler kreker leblebi vs ama bulantı ve kusma için çok zordaysan doktorda ilaç verio.ben çok az kullndm ilaç almamak için sabrettim ama en Iyide tuzlu salatalık iyi geldi bana😇
Littlespy Merve13azra bende ekşi yeşil elma en çok işe yarayan şey olmuştu. Kraker ilk iyi geliyordu sonra daha kötü oluyordum. Ama ekşi elma çok çok iyiydi. Ayva da iyi geliyordu.
Littlespy Merve13azra tez zamanda sağlıkla atlatırsın inşallah bulantıları. Benim 14. haftada azalmaya başladı 15te net olarak bitti çok şükür. O zamana kadar da kusmamama rağmen 6 kilo vermiştim.
Maferella Merve13azra ben denedim fakat elma kadar yatıştırmıyor arada değişiklik olsun diye elmanın üstüne atıştırmalık olsun diye yiyorum çünkü başka bşsey yiyemiyorum ben elma kraker ile besleniyorum sadece
Fatma_7 Merve13azra ben her akşam bir tane yiyordum hem mide ağrıma iyi geliyordu hemde bulantı hissini bir sürelik bastırıyordu
Merve13azra @Merve13 SB_ yani hap kullanmak istemiyorum zaten hap içemiyorum daha çok midem bulanıyor ilk hamileliğimde denemiştim ama tutamadım 😄 SB_ azra#14673285
haticekasapoglu16 Merve13azra hapın ben bir faydasını görmedim yinede bulnatim oluyordu engel olmuyordu o haplar daha sonra bıraktım doğal yollarda aradım araştırdım