Selam kızlar,

az önce kendimi ağlarken buldum. Korona gibi aktivitelerin çok kısıtlı olduğu şu dönemde tek zevkim yemek yemekti bulantılardan dolayı onu da yapamıyorum çok bunaldım. 16 haftama girmek üzereyim. Ne zaman geçer bu koku olayları😔 Herşey kokuyor peynir ekmekle besleniyorum aylardır ☹️ Bana güç veren sadece minik kızımı elime alacağım günü düşünmek. Oda olmasa 💖

mrv_krgz kendi yaptığım yemeklerden iğrendim. Kokuları öyle rahatsız ediyor ki yapmaya uğraşıyorum bir lokma yiyemiyorum. Bende peynir ekmek yiyorum, çorba falan içiyorum sadece.

mrv_krgz aynı sorunları bende yaşamıştım sudan bile midem bulanıyordu sadece kuru ekmek ve salatalık yiyebiliodum neyseki 16 dan sonra geçti.zorlandigim zamanlar için ilaç aldim istemeye istemeye ama mecbur .genelde geçici bi durummuş.cok az da olsa bazı gebeliklerde 9 ay sürüyormuş kimse ole bisi yaşamasın umarım.sende en yakın zamanda atlatirsin. Annelik zor derlerdi ilk kusmamda hak vermistm🤭

mrv_krgz benimde biraz zor geçti mide bulantılarım. Herşeyin kokuyor olması insanın psikolojisini yeterince zorluyor birde pandemi var herşey üst üste geliyor. Prilam Dr. Diye bir ilaç var bebeğe ve sana hiçbir zararı yok kusuyorsan iyi geliyor. Neyse hepsi geçecek moralini bozma. Hamileyiz ağlarız bir anda güleriz hepsi geçer 😊

mrv_krgz benimde öyleydi yoğurtlu makarna, peynir ekmek dışında bir şey yiyemezdim. 2.trimester ortalarında iştah açıldı koku hassasiyeti geçti geçiyor genelde🙏🏻

mrv_krgz aahh bende çok ağlıyorum bu yüzden acıkmak istemiyorum diye geceleri yatakta çocuk gibi ağlıyorum çünkü acıkınca hiç bişey yiyemiyorum aç aç da olmuyor bitse keşke yavrumun hareketlerini dinleyip iyi olmaya çalışıyorum 😓