2melekannesi_ Hilal1907 ilk gebeliğim ikizdi adete 4 gün kala 100 çıkmıştı şuan adet günü kan verdim 39. Bilmiyorum alakası yok onla diyorlar ama 🙈
Bsraao Hilal1907 herkezin değeri farklıdır canım . Değerin yüksek veya düşük olması değil 2 günde 2 kat artması önemli. Sağa salim eline alırsın inşallah ben ilk testimde 51 di sonucum
MelekBas Bir gun gecikmeyle 963 cikti benim, sayisinin onemli olmadigini artisinin onemli oldugunu soylemisti doktorum hatta duyanlar ikiz demisti ama ikizde degilmis. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah☺️
Glbnpk Hilal1907 3+6 iken 254 çıkmıştı benim. Bence normal sizin de. Ayrıca referans değeri çok geniş haftalık aralıkların.
1yildirim-bebek GulcanDongel kacincı haftada ögrendiniz ikiz oldugunu ve artık nasildi ben adete iki gun kala bakildi 376 di lekem vardi bir sonraki gun bakildi 800lerdeydi bi sonraki gun lekeden dolyi yine bakildi 1500lerdeydi ama kese tek gozukuyo 7haftaligım
Fatma7245 1yildirim-bebek merhaba ya. Bısey sorucam lekelenme ne kadar süre devam ettı pekı bnm 3 yada 4 gün sürdü bnm de adetıme bır gün kala 797 çıkmıştı daha pazartesı günü tekrar godecm
1yildirim-bebek Fatma7245 ben calisiyodun canm hic dikkat etmedim bekledeigim icin iki uc gun baya kahve rengi vardi sonra ogrennce isten cik tim iki üç gunde oyle devem etti ama son iki gun falan cok haffti ayaga kalinca oluydu
Fatma7245 1yildirim-bebek anladım hayırlısı olur ınsşhh pekı enson adet tarıhınız ne zaman bnm kı 20 nısandı adetıme bır gün kala ölçtüm 797 çıktı daha pazartesı tekrar gıdecm ınaşhh
1yildirim-bebek Fatma7245 son aadet tarihim 4mart 7hafta iki gunlugum ilk basta degerin yukselmesinden ikizlardede boyle olbiliyo dedi ama ikinci bi keseden bahsetmedi hic
1901 Hilal1907 benim adetime 4 gun kala test vermiştim 143 çıkmıştı ilk başlarsa normal gelmisti ama arastirinca normal olmadığını ve ikizlere hamile olduğumu öğrendim 🤗
Hilal1907 1yildirim-bebek tek yumurta ikizi de olabilir. Benimki oyleydi. 8.hafta ultrasonda belli olmustu.
Hilal1907 Booncukk yok yanlis tarih imkansiz cok duzenlidir adetlerim 28-29. Gun olurum kesin. 29 martta adet oldum en son. Tarihlerde yanlislik yok 26-27 nisan bat.
Hilal1907 hamileana olma. İhtimali var bundan onceki gebeligim ikizdi. Adeti 4 gun gecince 3940 cikmisti onda erken farketmemistim