Senayyalcin Canlarimbenimm Vallahi benim ki 35.hafta döndü ki şuan 39.haftam doktorum 40a kadar dönenler var dedi hemde çok rahat şekilde 🤷🏼♀️
T_nisaa Canlarimbenimm doğum yapacağınız gün dönen bebekler var doktorunuz çok abartmış boşa korkutuyor sizi vaktiniz var dönecektir bebeğiniz yeri henüz çok dar değil
Mervekaynak Canlarimbenimm benimki 30. Haftamda dönmemişti 32de tekrar gittim donmuş dedi yeriyle ne alakası var ki son ana kadar dönebiliyorlar bence takmayin
Senayyalcin Canlarimbenimm Kendi döndü özel birşey yapamayız ki döneceği varsa son an bile dönüyor içiniz rahat olsun yine de tabi ki hayırlısı neyse o olsun 🌸
Mervekaynak Canlarimbenimm Yokk ne yapacağım ki ben doktor takma kafana 32den doğuma kadar dönme süreleri var dedi ben hissetmedim bile döndüğünü doktor doğum pozisyonunu almış deyince şaşırdım hatta
Alya_7 Dönmesi için squat ve bol bol yürüyüş diyorlar..Birde instagramda fizyoterapist özge yoğurtçu var kendisi de hamile son haftalarında verdiği egzersizlerle dönmeyen bebeği bile döndürmesini sağlamış bi bakın derim 🙏🏼
Canlarimbenimm Seyhasya inşallah ya devlet doktoru bide özel olsa dicem sezaryen yapmak için diye ama bilemedim 🤷♀️
Hatice1_ Canlarimbenimm valla benim ki 40+3 e kadar dönmedi sezeryan aldı doktor iyi ki de almış meğer kordonu boynuna dolanmış o yüzden dönmemiş çok şükür şimdi iyiyiz normal normal diyordum ama gerçekten Allsh neyi nasip ederse o 🤷🏾♀️
NesssE Hatice1_ ben de 38 haftaya girdim şimdi. Dönmez demişti doktorum biri kendi doktorum 38 39 a kadar yolu var demişti sonra kordonu farketmiş üç dört gün sonra sezeryan
SemanurKececi Canlarimbenimm kafana takma sakın benim de ilk tersti sonradan döndü eğer ki dönmezse bebiş zaten öyle gelmek istiyordur yeterki sağlıklı gelsin🥰🥰
Canlarimbenimm SemanurKececi baştan beri hep aynı yerde yan duruyor hani başı yukarda olsa yine döner diye düşüncem ama yan acaba döner mi😔
Nazli_01 Canlarimbenimm ben 28. Haftada gıttım donmus rahım kanalına girmeye calısıyor dedı kımı bebekler 3 tur donduk lerı oluyormus cok fazla kafanıza takmayın derım cunku doktorunuz cok abartmış
Minnakkannesi Canlarimbenimm benim 37 de hala dönmemişti doktordan çıktıktan iki gün sonra sancım basladı dönmüş çocuk. Bazıları sancıya kadar dönmeyebiliyormuş
Mom726272 Canlarimbenimm benim oğlum 37 haftalıkken doktorum döner dedi 38 de döndüğünü resmen hissettim evdeyken. 🙈 39 da kontrole gittik döndüğünü söyledi doktorum 40+1 de de kavuştuk