Bedir-Sevgi Kızlar merhabalar hepinize nasıl geçiyor hamilelik , neler yapıyorsunuz biraz sohbet edelim istedim 🌸😊
Fatma3542 Bedir-Sevgi daha cinsiyet ögrenemedim geçen pazartesi gittim ayakları ile kapanmış karnina cekmis benim Nazlı bebegim kendini saklıyor kiz gibi dedi ama kesin değil dedi ☺20.haftayı bekliyoruz bakalim
Alyaesmaa Bedir-Sevgi 19 haftalığım şu an mide yanmasından uyuyamıyorum hareketlerini hissediyorum 14-15 haftamda hissetmeye başlamıştım şimdi iyice çoğaldı kızım olcak inşallah😊💕 Ve şimdiden çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bir iş yapınca sizinde öylemi
Nelmali Bedir-Sevgi 19 olduk biz de gobek yok her gören bebeği nereye sakladın diyor 🙈 rahat kısımlara geçtik galiba koku hassasiyeti gitti mide bulantısı yanması gitti halsizlik gitti normale döndüm sonunda kızım da iyi çok şükür kıpır kıpır yanlışlıkla falan sırt üstü yüz üstü uzansam hemen uyarıyor beni 😂
Bedir-Sevgi Fatma3542 bende 18+5 cinsiyetimiz erkek bende 20. Haftayı bekliyorum detaylı için sizinde sürekli acaba birşey oldumu şuan iyimi diye düşünceler geliyor mu aklınıza
Fatma3542 Bedir-Sevgi ay evet yaa bende oruç tutuyorum Allah kabul ederse gayet güzel Geçiyor doktor pek önermedi ama aklıma Gelmiyor değil Acaba bebek iyimi birsey olurmu diye sonra endişe ediyorum kendi kendime Allah korusun kotu düşüncelerden uzak duralım ☺
Babymomy Fatma3542 hiç korkmayın ben 23 haftalıgım orucumu tutuyorum, dün kontrolüm vardı doktor suyunun cok güzel olduğunu söyledi. Kafama takılıyordı biraz simdi içim rahat 🥰 iftarla sahur arası 3 litre içmeye çalışın.
nslhhsn9221 Bizde 19+3 olduk ayrıntılıyi bekliyorum çok merak ediyorum. Her hafta görmek istiyorum. Nasıl herşey yolunda mı hep bilmek istiyorum
nslhhsn9221 eminenura ya aslında bı kaç haftadır hissediyodum ama ayırt edemiyodum artık daha çok netleşti bebeğim oynuyor ♥️
Mery103 @Bedir-Sevgi 19 haftalık olduk şükür güzel geçiyor kızım olacak 20. Haftayı bekliyoruz detaylı için ☺️
eminenura nslhhsn9221 benim de erkek🌸erkek daha erken hissediliyor dediler ama bilmiyorum kulaktan dolma bilgi de olabilir😂
Fatma3542 Babymomy çok tesskkur ederim ☺Allaha amenet artık bebelerimiz😌şu içmeye calisiyorum ama 3 litre oluyormu bilmiyorum
Nrokc Babymomy ah ahh nasıl 3 lt olabilsin öyle şişiyorum ki iftar sonrası balon balığı gibi geziniyorum 🙈 Taş çatlasın 2 lt olabiliyo 🤷🏼♀️