bebiskoooo aysutemiz bebeğin karın çapı kaç yazıyor canım bende 34. Haftama girdim ve 33+5 de gittim AC 32+1 yazıyordu kilosu zayıf dedi doktor ☹️
KezibanUan Seydakyol benim 31+1 de 2 kiloydu. 35+6 da 3.150 olmuş 32. Haftadan sonra çok hızlı kilo alır dedi doktorum sizinki normal. İlk kızımda 31. Haftada 1.650 ydi. 3 kilo 360 gr doğdu.
Mavi-7 1234miray düşünüyordum fakat sanırım gelene kadar kilomuz aşacak baya kendimi zorlamak istemiyorum o yüzden pazartesi doktorumuzla tekrar görüşüp salı sezaryen olacağız.Doktor istersen 23 Nisan alalım dedi ama hakkına girmek istemedim 39 olsun en azından
Gamzeakd 3851 maşallah biz de 37 haftanın içinde doğucaz allahnizşn verirse plesanta aşağıda olduğu için erken alacak doğuma doktorum . İnşallah siizn ki gibi olur kilomuz . 🥰 27 haftalığız şu anda . Kaçıncı haftada hızlı kilo almaya başladı
denizali_ YagmurAnnesi benim 34. Hafta da 2,400 gram doktor bana da dedi 2 hafta önden gidiyor bişey anlamadım ya ama bence normal niye öyle bşey dedi ki anlamadım
YagmurAnnesi denizali_ internetteki verilere baktığımda normalin birazcık üzerinde ondan diyorlardır herhalde.. sadece kiloya bakmıyorlar sonuçta ama ben ultrason tarihini baz almıyırum. Kızımda 2 hafta önden gidiyor diye ona göre güncelledim tarihi güya ama yine gününü doldurdu
ironbaby denizali_ biz 34.haftada 2600dük ortalama bir bebek dedi doktorum, 36da 2700 ölçtü ve zayıf dedi😕 beslenmem aynı herşey aynıyken son bi aydır haftada 300gr alan bebeğim bu defa haftada 50gr almış😕 sağlıklı olsun da inşallah
1234miray Mavi-7 usg tarihi degilde normal tarihi kabul etmek gerekiyormus doktor usg tarihinde erken görünsede biz normal tarihi kabul edicez demişti kendinizi riske atmayın cok kilo alırsa tabi bebeğide doktorunuz en iyisini bilir sağlıkla doğururuz insallah 🤲😊