[silindi] hiraselesra amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı olması en önemlisi tabi ki 🙏🏻
hiraselesra hiraselesra kizlar fark ettinizmi bilmiyorum ama 16 haftalik olan annelerin hepsinin oglusu oluyor 💙eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun allah herkesin gönlüne göre versin
minikprensimmm123 hiraselesra Yaa evet kuzum şimdi tam aynısını ben yazacaktım herkes erkek demiş 🤗🤗🤗🤲
Littlespy hiraselesra 17. haftadan bir erkek de benden gelsin o zaman 😃😃 bu sene çok net erkek senesi 😃
ilkeralazmom Benimde erkek tam 16+1 olduk 😂 bizde 13 te öğrenmiştik herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
miracinannesi1 hiraselesra Aralık ayında hamile kalanlar erkek oluyormuş derlerdi inanmazdım bu ne bütün yorumlar erkek 😂😂 bizde erkeğiz 17+1 olduk bugün oğlumla 💙💙💙
asliucy miracinannesi1 erkekde neler hissettin mesela ultrason görüntülerinde hareketlimiydi durgun mu ben daha öğrenmedimde
hiraselesra miracinannesi1 bende ocak 1 hamile kaldim 💙 rabbim isteyen herkese versin benimde 1 kizim var insallah buda netlesir
Emine_clk01 miracinannesi1 benim son regl tarihim 30 Aralık ama kızım olacak tezinizi çürüttük sanırım😁
Mucizebebekk asliucy 16+1 deyiz doktorum 17 hafta dolunca dedi tahminde söylemedi çok merak ediyorum kesin olsun dedi
Meltemiviyo hiraselesra 31 Aralık biraz önde giden bir gebelik sizin ne zamann ve cinsiyeti belli mi 🥰