3MelekAnnesi3 Asil_Egem sus sus smdi gidip yicem valla 😂bide diyolar ki ye eksiyi cıkar ayseyi benim oglum olcak 😂
Denizmavisi22 Asil_Egem inşallah canım bundan sonra hep hissedelim de bizim de içimiz rahat etsin 🙏🥰🥰 hamilelikte beni en zorlayan şey 7 24 iyi mi acaba diye düşünmek oldu sanırım 🤷♀️
Asil_Egem Denizmavisi22 bende öyle şimdi biraz rahatladım ilk başlarda utanmasam hergün gidecektim doktora 😂
Tuba575757 Mucize_anne32 23 haftayız hareketleri cok belli oluyor dışarıdan nerde olduğu belli oluyor evet vajinada o sadecorun var bende de normal heralde
Denizmavisi22 Asil_Egem detaylı olarak 20.ci haftada baktı doktorum 24.hafta da şeker yüklemesi yapılacak dedi sana söyledi mi şeker yüklemesini ayrıca canım
Asil_Egem Denizmavisi22 ben daha bu hafta gidicem canım daha hiç birşey demedi detaylıya nasıl bakıyolar peki karından değil mi🥰
Denizmavisi22 Asil_Egem evet canım baya uzun bakıyor doktor inceliyor heryerini🥰🥰 sana da bol bol izleme fırsatı oluyor çok güzel yaa keşke hep görebilsek 🙈 detaylıdan sonra muhtemelen şeker yüklemesini söyler sanada 😍
Asil_Egem Denizmavisi22 ya hayırlısıyla inşallah sorunsuz çıkarız şuan herşey yolunda ama insan stres oluyor🥰🥰🥰
Buketkucuk Asil_Egem tam olarak 22.haftamdan sonra hızla kilo almaya başlamıştım😬 Sanırım hamileliğin en aç dönemleri o haftadan sonra başlıyor😝
haydibakalim Asil_Egem ay ben de sofraya ilk oturan benim son kalkab benim acıkınca pilim bitiyor yatıyorum kalıyorum 😃