Asil_Egem Ben 22 haftalık hamileyim yemek yemeyeyim diyorum dayanamıyorum içim kazınıyor resmen neyse çok yemeyeyim diyorum bu sefer sonun da bi farkediyorum yine dünyaları yemişim benim gibi olan hamileler var mı aceba neler yapıyorsunuz😂😂😂😂🥰🥰🙈🙈
Minel321 Asil_Egem aynı ben 😟 bundan sonra dikkat edicem bak çok kilo aldım diyorum ama sofraya oturunca gözüm görmüyor ve gün içinde ağzım hiç bos durmuyor çok kilo aldım 😟
Fistikrecelim Asil_Egem aynısı bende de var dayanamıyorum. yemessem gözüm dönüyor! Ağzımdaki tatlıyı bitirmeden tuzlu aranıyorum
snmsvrnzdmr Asil_Egem Sende sana cevap veren 2 arkadaşta adeta benden bahsetmişsiniz 😅🤦🏼♀️ 30nda doktor kontrolüm var ve korkuyorum doktorun gazabından,eşimin doktora beni ispiyonlamasından😅🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Asil_Egem Minel321 valla aynen sürekli mutfakta dolap başındayım ağzım asla durmuyor sürekli bir şey yeme isteği😔🙄
Asil_Egem 3MelekAnnesi3 6 aldım canım ama durduramıyorum kendimi şuan böyle ve herkes son zamanlar daha çok iştah artıyor diyolar ben bundan fazlasını düşünemiyorum 😂😂
3MelekAnnesi3 Asil_Egem iştah acılır mı iyice bilmem ama son haftalar daha fazla kilo alındığı gercek cnm bebek büyüyor gögüsler iyice büyüyor plesanta büyüyo haliyle bir bakmısız ayda 2 3 kilo alıyoruz
Asil_Egem 3MelekAnnesi3 yaaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen tecrübelisin ben ilk olunca henüz birşey bilemiyorum herşey farklı geliyor 🥰🥰
Mucize_anne32 Kızlar 20 hafta ve üstü olanlar hareketler nasıl bebislerin konuyla alakasiz oldu ama bide vajinaniz sizinde nemli oluyor mu hiç
Asil_Egem Mucize_anne32 yani hareket değişiyor bazen çok hareketli bazen az oluyor çünkü onlarda yoruluyor ve genellikle uyuyor vajina nem olmamasına dikkat etsekde olması çok normal diye düşünüyorum çünkü akıntı çok oluyor ondan kaynaklı🥰
Yagmursimsek94 Mucize_anne32 hareketleri baloncuk gibi hissediyorum bazen evet benimde cok akıntım oluyor
Tuba575757 Mucize_anne32 23 haftayız hareketleri cok belli oluyor dışarıdan nerde olduğu belli oluyor evet vajinada o sadecorun var bende de normal heralde
3MelekAnnesi3 Asil_Egem buda erkek 😂sanırım oglumla ilgilenmekten pek fazla hamilelik duygusu yasayamıyorum buda kafamdaki tüm bilgileri siliyor bazen diyorum bu yenir miydi oglumda yedim mi acaba diye ya da su söyle olur muydu diye unutmuşum farkında degilim 😂
Mucize_anne32 Asil_Egem yaa bende de islakli şeklinde nemm gibi oluyor daa akıntı dahw farklı o arada bir oluyor dedim su sızması falan olur mu aklıma takıldı geçen hafta kontrolüm vardi herşey normaldi
Eceee7 Asil_Egem o haftalarda bende oyleydim kahvaltıdan kalkiyrdum yarim saat geçmeden acıkıyordm maalesef gebelik sekeri cikti😔
Asil_Egem Eceee7 yaaaa ben öyle sık acıkma şeklinde değil aç olmasam da bişeler yemek istiyorum nedense peki gebelik şekerini detaylı ultrason da mı öğrendiniz ve kaç haftalıksınız🥰
Asil_Egem 3MelekAnnesi3 ya ben herşeyi yiyorum çok fazla sıkmıyorum kendimi doktorum sadece salam sucuk sosis pişirmeden yeme dedi çiğ köfte dedi yeme diye onun dışında herşey yiyorum 🥰