Ftmarc Biz 37+6 olcaz yarım saat sonra 15 günümüz kaldı inşallah sizde durumlar nedir nasıl gidiyor heyecanlı bekleyiş bide bebişlerinizi nerede hissediyorsunuz benimki ağzımdan doğacak galiba çok yukarda inermi acaba aşağıya 🤗
Elifcanbazz Ftmarc bnde aynı senin gibiyim 20dk somra 37+6 olucam benim karnım indi aşagıya ama daha bi belirtim YÖK artık doğurmak istiyorum kucağıma almak istiyorum kızımı😔🤰
Deletedmom206 Ftmarc günlerimiz aynı 37+6 bugün kontrelim vardı herşey normal dedi Doktorum ama bende hiç bir belirti Yok kanala daha girmemiş ogluşum gelmeye niyeti Yok 😊
Ftmarc Elifcanbazz bende bi an önce doğsun istiyorum artık ama bebeğim çok yukarda sezeryan olmasını istemiyorum inşallah iner aşağıya 🤗
mrvdrmz Elifcanbazz aynıyız 😊benimde karnım aşağıya indi ve sancılarım var 3 gündür 🙏bugünkü kontırolümüzde doktor doğum yakın dedi bende hissediyorum görenler suratın flaan şişmiş karnında inmiş doğumun yakın diyor 😂🙏🙏
Esraoztemir Ftmarc valla benimki once cokk yukardaydi. Simdi 37+5im 36in sonunda biraz indi. Ama halen millet diyorki aa daha yukarda karnin. Ben anlamiyorum ne kadar asagi inmesi lazim. 🤔haha zaten penguen gibi yuruyorum yetmezmi inmesi icin😃😃
Busra44bus Elifcanbazz benim ki aşağıda yürümekte zorluk çekiyorum bazen ayaklarım uyuşuyor ağrıdan ama acilmam falan da yok 🤷♀️ 37+2yiz bizde
AhmetPelinKl Bende 37+6 olacağım saat 12 sen sonra kızlar. Benim bebeğim de inmedi aşagı. Çatı muayenesi oldum bugün de. Ne zaman gelir bekliyoruz. Karnım çok sertleşiyor be hep sağ tarafıma toplanıyor oğlum. Gece uyuyamıyorum gündüz oturamıyorum. Yürüdükçe ayaklarımın altı ağrıyor rahim kemiklerim agrıyor. Hayat çok tatsız olmaya başladı. Hiç bi Doğum belirtisi de yok daha maalesef
Ftmarc AhmetPelinKl ben çatı muayenesi olmadım daha ya 😏 çok mu zor acaba bu yüzden doğumumun nasıl olacağınıda bilmiyorum 💆
Esraoztemir AhmetPelinKl benimkide oyle ayni sizin gibiyim. Diyorum artik cok yoruldum uyuyamiyorum dogru durust diyorum herkes diyor simdi tadini cikart en iyi gunlerin diye. 🤔🙄 bence son ay karninda tasimak dahada zormus.
Rabiaphlvn 38+1 olduk hala bekliyoruz hic bi belirti yok gelmeye de niyeti yok daha herhalde kizimin😁
Ftmarc Rabiaphlvn bebişlerimiz çok nazlı galiba biz ne kadar doğsun istiyorsak onlar dogmuycam diye ayak diriyorlar 😂
Ebruaydin27 Benim 39+1 oldu. Az önce eşime son 6 gün diyorum benim umudum yok diyo 😂😂 bizim kız da nazlanıyor . Tık yok.
Merveksgn 37+3 um bende hala donmedi benim kizimsa tamamen sag tarafim felcli gibi 😂 her yerim agrio artik bian once gelsin istiorum doktorum donmesi cok zor dedi bakalim beklicem ayin 2 sine kadar donmezse sezeryan
Sinemkurtkarakussk35 Aysegulflz vallahi bende sizle aynıyım bekle bekle bi belirti yok geliyolar sağdan soldan