birprensesvebirprensannesi Oykum_06 Kızımda çilek aşermiştim bu gebeligimde tam anlamıyla aşerdim diyemem çünkü aşermekle can istemesi farklı şeylermiş🙈
Merkun Oykum_06 pırasa yemeği 😏 hayatımda hiç sevmediğim birşey ama ağlayacaktım resmen o derece aşermiştim😂
Nurr-mom birprensesvebirprensannesi evet aşerdiğinizde aşerdiğiniz şeyin kokusu orda bulunmasa da burnunuza kokuyor benim 5. Haftada öyle oldu o zaman anladım aşerdiğimi
birprensesvebirprensannesi Oykum_06 Benimde canım karpuz istedi bu aralar tabi aşerme şeklinde değildi tabi eşim aldı ama salatalıktan bir farkı yok tadı yokk 🤭😔
melisa_ozgur_46 Merkun en nefret ettiğim şey karın dir ömrümde yemedim yemem de derdim lakin aş erene kadar nasil canim çekti bi yedim o oldu adini duysam midem cikacak gibi oluyor 😂😂😂😂
Oykum_06 Soe bencede yaşasın 😁😁 yoksa yiyemicem diye endişe duyuyordum. Bana diyorlardı avucunu yala geçer diye. Kaç kez yaptım geçmedi🤦🏻♀️
Minik_kalplim_ Oykum_06 sade krem şantili bol meyveli 😂 normalde de severdim zaten ama şerbetli tatlı yemezdim ama hamile oldum olalı tatlı aşerdim hep kızım oluyor🌸