Denizyildizii Destinaa 18 kilo aldım bir hafta içinde 11 kilom gitmişti kalanınıda yavaş yavaş verdim eski kiloma döndüm kısa sürede
idiloska Denizyildizii darısı başıma, inşallah ben de hamilelik öncesi kiloma dönerim. 30.haftadayım 10 kilo aldım, 8-9 haftam daha var 12-13 kilo ile bitirirsem çok iyi olur benim için. Maşallah size 🌸🌸
Denizyildizii idiloska ideal almışsın zaten kısa sürede hepsi gider merak etme. Ama duyduğum kadarıyla bazıları hamilelikten çok lohusalıkta aldım diyor. Sütün olsun diye sürekli yemek yedirenler varya😄
idiloska Denizyildizii çok akrabam yok, bi ablam olucak bi de görümcem o kadar, onlar da öyle ye ye diyen tipler değil, he ben yemem onlar kızar o ayrı 😂 ben çok şiştiğimi hissediyorum ya.
Denizyildizii Destinaa aynen ben lohusalıktada bişey yiyemedim çok iştahsızlık oldu. Birde benim çevremde hep hamilelikte aldığı kiloları veremeyenleri görüyordum çok korkuyodum o yüzden ama şükür bişey kalmadı
Sofiyamagamedova Destinaa 20 kilo aldim ama ben asiri istahi olan bir hamile deyilim gece yesem gunuz yemem gunuz yesem gece yemem hic bir sey ama 20kilo aldim 60 kilo ile aldim 80kiloyum suan