65incipay Haftamdayım belim ağrıyor karnım ağrıyor ve bebek çok sert taş gibi normal mi ? İlk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum .
bebiskoooo 65incipay belden kasıklarına vuruyor ve karnın sertleşiyorsa sancıdır dedi doktorum bende ilk gebeliğim sancım varmış nst de 89 çıktı ve ben sancının ne olduğunu bilmediğim için 2 haftadır sancıyla yaşadım 34. Haftama girdim 😞
E_T 65incipay Bende 38+1 im aynı 2 gündür çekiyorum belim gece şiddetli ağrıyor sağ kasığıma vuruyor arada birde karnıma dün gittim normal dedi bebek de toplanma da var ve sabah beri karnım sert ama nst den sancı çıktı birde 1 santim açıklık var demişti sende bir git doktoruna
65incipay _sumeyyebedir7_ Allah yardımcın olsun inşAllah bende dr.yok die gitmedim ama ama yarında böyle olsam gidicem artik bebiskoooo sancıymış ama nst çekip gönderiyorlar
_sumeyyebedir7_ E_T ben 37+0 Oldum 3 gündür bu haldeyim serum takılar be nts sancı 20 de 1 cm açıklık yarın gideceğim daha çok artmaya başladı
Hokmak Canım çok yüksek ihtimalle bebek yolları açıyor sana gelmek için. Doktora gitmende fayda var nst sonucunda sancın yüksek çıkarsa açıklık kontrolü yapılır.
Ftmasanli 65incipay gayet normal alanı daralıyor kasıyır kendini çıkmak için sabırsızlanıyor bu biraz canınızı yakabilir 🥰
Ceydat 65incipay bende 39 dayım belim den kasığıma giren sancılar vardı yalancı sancıymış bebeğimin top gibi biyer de toplanması kasılması falan da var ama doğum belirtisi değilmiş gelmiyor son 5 gün görünüyor uygulamada ama bizde tık yok 🤷♀️
65incipay Ceydat benimde uygulamada 6 gün yazıyor Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insAllah 2 gündür ağrılı sancılı geçiyor hele bebek toplanıyor bir yerde karnım sert oluyor çok acıtıyor canımı
E_T _sumeyyebedir7_ Bende iki gündür çekiyorum nst de benim bir kere 100 buldu doktor olmamış dedi saldı tekrar aynı 100 ü buldu açılma da 1 santim di bilmiyorum bende iyice sıklaşınca gitmeyi düşünüyorum
_sumeyyebedir7_ 65incipay nts gözüken yok serum takıyolar geçiyor o an eve gidiyoruz 🥺 sizde ihmal etmeyin bi gözükün
Ceydat 65incipay amin cnım belirtiler aynı toplanıyor acıtıyor ama doktorum normal diyor. Pazartesi gününü bekyorum nst ye giricem bakalım sancı falan çıkıcakmı merak ediyorum.
_sumeyyebedir7_ E_T benimki düzensiz dedi gece 2 saat durdum nts 80 90 sonraki gün gittim doktora düzenli ama 20 de yok bu olmaz dedi bugun iyice belim karnım agrıyor yarın ne der sizde ihmal etmeyin doktorla iletişim halinde olun 🥺
Snms17 Bacaklarım üst tarafı kasıklarıma doğru kramp giriyor, bel ağrım belirli belirsiz. Karnım taş gibi ya sağa toplanıyor ya sola ama nstde sancım çıkmıyor ve gelmek istemiyor hala 🥴
E_T _sumeyyebedir7_ ben iki gün çektim bugün iyice azaldı ağrılar akşam da doktora yazdım anlattığın ağrı doğum ağrısı artınca git dedi