denizinprensleri2 bigunanneolucak offff çok üzüldüm ya 😔😔 ben kesin pozitif dedim bugün kaçıncı gündü canım senin ki bekle adet olmazsan bidaha yap
bigunanneolucak denizinprensleri2 iğneyi sayarsam 13 saymazsam 12.gün evet duphaston kullandım zaten bi kaç güne gelir eger yoksa zaten olmazsam bidaha yaparım 🙏🏻 Olmayınca olmuyor ya napiyim artık bilmiyorum
denizinprensleri2 bigunanneolucak daha varmış canım ümitsizliğe kapılma hemen yarın bidaha yap sen zaten doktor 14. Gün kesin sonuç diyor canım benim 🥰🤲🏻🤲🏻
denizinprensleri2 bigunanneolucak hadi bi yap bakalım canım bende dün yaptım çok koyu bugün yaptım çok silik canım çok değişiyor iğneden dolayı
denizinprensleri2 bigunanneolucak offff çok üzüldüm canım benim ama dur daha bi adet olana kadar bekleyelim sonuç değişir belki rabbimin yanında mucizeleri çok 🌺🌺🌺🥰🥰🥰
bigunanneolucak denizinprensleri2 yok kuzum olmadı kesin 🤗 adeti beklicem artık, akışına bırakıyorum artık🤗
denizinprensleri2 bigunanneolucak nasip canım benim 🥰🥰🥰 ümidini kesme sen düşünmemeye çalış canım benim
bigunanneolucak denizinprensleri2 yok kuzum ya hiç sanmıyorum. Aşırı adet sancılarım var ama gelmedi daha
denizinprensleri2 bigunanneolucak olman inşallah canım ya bende bugün 14. Günü test yaptım çıkmadı benimki de
bigunanneolucak denizinprensleri2 duphaston bitince kaç gün sonra regl olunuyor biliyor musun? ikimizinde olmadı demekki bu ay 😏