denizinprensleri2 bigunanneolucak canım ben diğer hamileliklerimde adet sancısı çekmiştim annem hamileyken olur der inşallah adet olman ya
denizinprensleri2 Bfduam aynen öyle canım Allah var rabbime havale ediyorum en güzel zaman bekleyip görmek 🤲🏻
denizinprensleri2 EsrSvm canım ben sabah yine test yaptım pozitif düne oranla bi tık koyu çıktı ya kafam çok karışık iğne etkisi değildir inşallah
EsrSvm denizinprensleri2 Düne göre daha koyuysa yalancı pozitif olduğunu sanmam kuzum 🙈 10. Güne kadar iğne etkisi devam eder diyor.Bende şimdi yaptım iğne mi ☺️ En garanti sonuç iğnenin 14. Günü yapmak kuzum ama pozitif sanki senin.Benim 9. Gün negatif çıkmıştı mesela ☺️
denizinprensleri2 EsrSvm yaa canım benim hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürüz sende hep beraber çok istiyorum senin sağlıklı hamile olmanı 🤲🏻🤲🏻 Bi tane mi iğne yapıldın canım iki tanemi
bigunanneolucak @EsrSvm denizinprensleri2 canımlar🙏🏻🥰 teşekkür ederim beni düşünmüşsünüz bugün yine yaptım ama koyulaşma olmadı maalesef negatif bu ayda olmadı maalesef 😏
EsrSvm bigunanneolucak Yapma ya 😔 Yinede adet görene kadar umut var canım.İnşaallah mucizen nasip olur bu ay 🤲🏻❤️
bigunanneolucak EsrSvm inşallah adeti beklicem artık varsa olmam zTen😔 kendimi de o kadar hamile hissediyorum ki
denizinprensleri2 bigunanneolucak offff çok üzüldüm ya 😔😔 ben kesin pozitif dedim bugün kaçıncı gündü canım senin ki bekle adet olmazsan bidaha yap