Minik_kalplim_ Kızlar daha erken diyebilirsiniz ama bikaç gün önce duyuyordum hep ufakta olsa ama 3 gündür filan az nerdeyse hiç yani 😢 neden kafayı yiycem çikolata falanda fayda etmedi 18+5 im
Gizem_lina05 Minik_kalplim_ canım bazen duragan bi zaman olabiliyor korkma telaş etme mesela ben 17. Haftamdayım daha bebeği hissetmedin hiç kımıldamadı bile eger kafana cok takılıyorsa bi ultrasona gidebilirain kendini atrese sokma iyidir bebiş Allah ın izniyle🤲🏻💕
Merkun Minik_kalplim_ o daha minicik annesi. Ben tam hatırlamıyorum ama 22. Hafta gibi tamamen hissettim o bile hergün aynı değildi.. bizim yorulduğumuz zaman bebişlerimiz daha sakin olabiliyor. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız doktora görünün ama kendinize stres yapmayın🍀
Nymphadoraa Minik_kalplim_ düzenli hareket etmesi için çok erken. Ben ilk kez 21. Haftada hissettim. Düzenli hareket ediyor demem 28. Haftayı buldu hatta o zaman bile saatlerce hareket etmediği oluyordu. Şimdiden böyle düşünüp strese girmeyin. Çok tedirgin olursanız sağlık ocağında küçük bir alet var kalp atışını dinliyorlar. Gidip rica ederseniz bakarlar içiniz rahat eder ☺️
Minik_kalplim_ Gizem_lina05 inşallahh amin yaaa 😰 doğsana rahat etsem diyorum bişey oldumu korkusu beni bitiriyor
Mesudekaracan08 Merkun lütfen korkup kendini de bebeğini de üzme o haftalar da 2 gün hareket edip 5 gün etmeyebiliyolar bu normal ama için rahat etmiyorsa doktoruna görün sıkıntı etme kendine
kucuktosbik27 Minik_kalplim_ hiç korkmayın bebişiniz daha çok küçük suyun içinde o sürekli hareket ediyor ama pozisyon değiştiği zaman hissetmek zorlaşıyor kasık bölgesinde duruyor olsa arkasını dönmediği sürece gün içinde hissettirir kendini ama biraz göbeğe doğru çıkmıştır muhtemelen pozisyonuşla alakalıdır yani 2 saatte bir atıştırın birşeyler uzanın yan yada sırt üstü pozisyonu değişir kıpırtılar gelmeye başlar inşallah☺️
Aylinsemih Minik_kalplim_ merak etme canm bende 18 de hissetmiştim ama bi gün hissetmedim ertesi gün doktora gittim gayet hareketli canlıydı ki meğersem ilk hamilelik te 20 haftada 2ci de 18 de falan hissedilirmis zaten ilerleyen zamanlarda o hissettiğin gaz sancısı bağırsak hareketi olduğunu anlicaksin o hissettiğin şey hareket değil yani bi hareket ediyor bebek buda ne diyorsun birde hareket ettirmek için çok çikolata yeme ters tepki yapıp öldürme riski varmış doktor dedi
Minik_kalplim_ Aylinsemih yok çok yemiyorum hergün de yemiyorum öyle bian denedim neyse endişe etmeyim ben en iyisi bu ☺️
Muzice1 Minik_kalplim_ biraz erken açıkcası ama bir süredir sürekli bariz hareket hissedip bugün yoksa hemen acile gidin 🌸
seyram Minik_kalplim_ bende o haftamda öyle olmuştum hatta 5 gün hissetmemiştim gittim hastaneye acayip hareketliydi hiç durmuyor Du hatta. Doktorum da dedi ki 20. Haftadan önce hissetmemek çok normal sen hissetmezsin ama o hareket eder dedi. Yani tabi istersen git yinede hastaneye için rahat eder en azından. Ama üzme kendini bu konuda bebişler yanılıyorlar bizi çünkü 🙂
Pelin__1 Minik_kalplim_ bu durum 22ye kadar devam ediyor boşuna üzmeyin kendinizi bebek de stres oluyor ben 21.haftaya kadar bi hissettim bi hissetmedim sonrasında çok belirginleşti ve her gün hissediyorum artık şu an 24.haftaya girdik.. Biraz daha sabır hepsi zamanı gelince oluyor 🥰
Serpil-3 Minik_kalplim_ o haftalarda normal canım bi seyrime hissediyorsun iki gün hiç bişey yok ama 24. haftadan sonra daha düzenli oluyor ve 29-30. haftalarda dursada bi uyusam diyorsun
Leylaalin Serpil-3 Biz 30 haftalık olduk kızım çok hareketli değil arada hareketli bazen çok hareketsiz normal mi acaba bu durum
Serpil-3 Leylaalin canım bende 31. haftadayım erkek bebek bekliyoruz gündüzleri çok hareketli değil ama yine de 3-5defa hissediyorum ama akşam sanki maç yapıyor maşallah 🧿 bak bu kız oğlan farkı bence kızımın hiç bu kadar hareketli olduğunu hatırlamıyorum ama oğlanlar fena gerçi unuttum onu biraz 20sene oldu tabi🙈azda olsa hareketli olması yeter bence korkma canım
Eylem_kaya07 Serpil-3 ah evet benim oğlan da hiç durmuyor artık tekme de atıyor gece tekmeleriyle uyanıyorum. 22+5
kadriye25 Serpil-3 bende 31+5 im sabun gibi kayıyor bir o yana bir bu yana tekmesi çok nadir hıçkırıklar fazla 🤭🤭 bu arada 30 dan sonra düzene girdi benim hareketler
Leylaalin Serpil-3 Aynen hafif hissediyorum arada zaten doktora gittim de bile öyle hareketsiz duruyor doktor bile söylüyor 😂 herkesin çocuğu kalp yapıyor ayakları ağız da yada halay geçiyor bizimd ki öyle duruyor sağlıklı olsun da önemli değil ❤️ Teşekkür ederim 🌸
Denizmavisi22 Bizde 21 haftaya girdik bugün hayırlısıyla ama henüz tam hissedemiyorum o yüzden hep Bi telaş içindeyim arada pıt pıt oluyor sanki ama emin değilim inş bundan sonra hep hissederimm 🙏🙏 hissetsem rahatlıcam vallahi
Eylem_kaya07 Canım gayet normal benimki de bazen hiç hareket etmezdi bazense hiç durmazdi. Ama o günleri mum gibi arayacaksın 😅 benimki şuan hiç durmuyor hep tekme atıyor canım çok acıyor bir iki haftaya daha da hareketli olur merak etme