Biranne2 Bıktım bu kaçıncı artık bu dönen varya bastırınca onlardan aldım oda bozuldu bana mop öneriniz var mı bozulmayacak kullanışlı rahat inanın gına geldi artık ya hemen almam lazım
Minnosunannesiii Biranne2 walla ben ucuz bitane alayım dedim geçici süreliğine dedim 9 ay oldu nur topu gibi çıktı maşaallah🤣🤣🤣🤣 döbenkeden pahalı olan vardı dedim ona gerek yok ucuzınu alayım elimiz sıkışıktı biraz şükür iyi çıktı valla dönüyor hemde
ebrussvncc Biranne2 ben Silva nın setini almıştım sadece bezini elinizde sıkmanız gerek eğer sorun olmaz derseniz gayet iyi bir ürün tavsiye ederim
Biranne2 Minnosunannesiii hahah şöyle şanslı olamadım beh 🙈😂😂😂😂 yok kuzum hep sonu aynı benimkilerin bozuluyor farklı bişey mi alsam diyorum artık bıktım İnan
Minik_kalplim_ O dönen mop kadar rahatı yok bnede kullanıyorum ondan iyisinden alın kullanışlı gayet bozuldu derken neresi bozuldu
Minnosunannesiii Biranne2 bende bide şu mop seti var kirli su temiz su filan ayrı ama onu sevmiyorum kullanmayı 🤣🤣🤣🤣🤣 onu sadece büyük temizlikte duvar silmeden kullanıyorum 🤣
eelifmavi Spin moplardan tavsiye ederim. 2 senedir kullanıyorum çok rahat ve çok memnunum. Yerde kalan kılı tozu çok güzel topluyor
Suheyla06 Biranne2 evet hazneli sık sık sil 😂😂 ince olduğu için her yere rahat giriyor birde kullanımı güzel savaş vermiyorsun 😂
Filiz161 Biranne2 ben aldım ama çok yorucu her defasında yıka sil hele de çocukla hiç olmuyor sürekli tepende. Ben onu duvarlari silmek için kullanıyorum
ebrussvncc Biranne2 yani bir yıla yakın oldu kullanıyorum bir tane kıl tüy bırakmıyor yerde sopasıda teleskopik sopalardan istediğiniz boyuta göre ayarlanıyor
Biranne2 Suheyla06 sorma artık sinirlenip temizliği bıraktığım da oldu bide saçım dökülüyor şuan deli oluyorum 😄
Suheyla06 Biranne2 hahahahs aslında en güzeli elle silmek elle silmeyi çok severim ama hamile olunca mecbur yalap şap sil geç 😂