kuzucumoglum Irmozby6767 22.haftadayim ve kaç gündür baş ağrısı çekiyorum inanılmaz derecede sabah kalkıyorum başlıyor yatana kadar😑
Mom080 Irmozby6767 benim basım ağrıdığında su daha çok içiyorum ve yürüyüşe çıkıyorum bana çok iyi geliyor
HavvaMerve Irmozby6767 Maalesef geçmiyor birde migrenin varsa gözümden yaş geliyor çok su içiyorum yine de çok etkili olmuyor 🤦🏻♀️ 26+1 haftadayım
obirannea Irmozby6767 bende öyleydim doktoruma mesaj attım aşırı ağrıyorsa parol kullanabileceğimi söylemişti atmıştım öyle geçiyordu
Fatili kuzucumoglum Ayni dert bende de var sabah baş ağrısıyla uyaniyorum sonra Burnum kanıyor aksama kadar sıklıkla 🤦🏻 açıkçası korkuyordum demek ki olağan birşey hepimize geçmiş olsun
Irmozby6767 Hamile kaldığım andan itibaren bir gün geçmedi artık ne yapacağımı şaşırdım 🤦♀️ İlk 3 4 ay arası aşırı mide bulantılı bi hamilelik geçirdim ona bağlıyorum artık
Irmozby6767 HavvaMerve migrenimde yok aslında hala neden olduğunu anlamış değilim doktor normal diyor ama bi de bana sorun 😞
Irmozby6767 obirannea parol da fayda etmiyor tek geçiren buzla masaj yapıyorum anca o şekilde biraz rahatlama oluyo
HavvaMerve Irmozby6767 Maşallah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah ☺️☺️Bende ikinci kızıma hamileyim 🥰
kuzucumoglum Irmozby6767 yürüyüş yapıyorum hafifletiyor sonra tekrar başlıyor tabi gözlerimden yaşlar akıyor ağrısından inşallah geçer bu durum🌼