Yesim_62 gunesveguney 🤣🤣🤣 bakıyorum araştırıyorum normal diyor kimi çok rahatsız oluyor kimi hiç hissetmiyor hamileliği
Fehime16 Yesim_62 ahh kuzum dur daha yeni başlıyon🤣 inşallah güzel geçer hamilelegin canım hayirli olsun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin 🤲
greybrde Yesim_62 kalp atışını duyduktan sonra bulantışarım başlamıştı iştahsızlık koku hassasiyeti vs 😓 inşallah belirtin olmazda rahat geçirirsin 🌸
Nursenem55 @Yesim_62 bende 5 haftalik hamileyim canim baslarda birtek gögüs uclarim agriyodu oda yok oldu yani benimde yok hicbir belirtim
Cansu-81 12 haftayim ve cok sükür böyle büyük belirtim yok :D bende senin gibi bekliyordum inan bana hic bekleme ve sükret :D ❤
Mercimekmom Yesim_62 lütfen dilini ısır 😂 biraz daha erken canım 7 de başlamıştı benim ama öyle böyle değil 😒
1yildirim-bebek Elcnbykckr evet benmde oyle oldu ama cok degil bi baş dönemm vardı hafif ama onlarda kayboldu ama cok sükür kalp atısımızı duyduk🤭
1yildirim-bebek Elcnbykckr daha cok kucuk canm ben 5+4ken duyulmamisti dun 7haftalikta duyuldu sükur yani duyulmayi bekelme
1yildirim-bebek Elcnbykckr evet ama 5hafta cok cok erken o yuzden duyulmasa bile ensilenmemeli o yuzdn dedim canm
Busra1129 Yesim_62 canım böle şeylere hiç takılma ben 12+6 yım hala bir belirtim yok 😂😂 ne bir bulantı baş dönmesi karın agrısı kasık agrısı hiç birşey😂 Ulturoson fotograflarım olmasa kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 😂😂