Elcnbykckr Yesim_62 bende 5haftalığım geçen hafta belirtim vardı bu hafta belirtiler azaldı yok resmen
Nurkio Yesim_62 5 haftalıktı öğrendim 13. Haftadayız bulantı kusma hiç bir durum yaşamadım her gebelik aynı olmaz sonuçta
Abece Daha cok yeni normal o yuzden 🥰 ben de kalp atışlarını duyduktan sonra başlamiştı belirtiler 7. Haftada 🥰
Gnssc Benim 7. Haftada bulantılarım başlamıştı. Sen dua et böyle devam etsin 😂 insallah rahat hamilelik geçirirsin 🤲
Yesim_62 Gnssc bu benim ikinci hamileligim ilk cocukta boyle degildi ama ikincisi hic birsey hissetmiyorum
Yesim_62 fatmArslan06 20. Haftayı bekleyene kadar ben kalpten giderim herhalde ilk cocukta hemen belirti vardı ikincisinde hiç belirti denen bişey yok
1yildirim-bebek Elcnbykckr evet benmde oyle oldu ama cok degil bi baş dönemm vardı hafif ama onlarda kayboldu ama cok sükür kalp atısımızı duyduk🤭
Nergis1901 Yesim_62 daha gorecek gunlerin cok oyle mutlyydumki o haftalarda simdi yataktan kalkmaya korkar oldum bulantim olur diye
Dilek060 Yesim_62 daha baslsr canim 20+3 haftaligim bulantilardan hastane yattim hic kesilmedi simdide asiri midem yaniyor 20+3 haftaligiz herkes cocugun saci cikiyodur dedi kemik kas agrilarim var ins kolay gecer hepimizin
Yesim_62 Dilek060 bende ilk gebelikte öyle olmuştu miğde yanması o çok kötü bende hiç miğde bulantısı olması ama çok zorlandım ilkinde ama ikincisinde şuan bişey yok
Yesim_62 gunesveguney 🤣🤣🤣 bakıyorum araştırıyorum normal diyor kimi çok rahatsız oluyor kimi hiç hissetmiyor hamileliği