SnglMom Merhaba arkadaşlar, çatlak oluşmaması için karna herhangi bir vucut nemlendiricisi sürmek zararlımıdıe bilgisi olan varmı? Hamilelik dönemiyle alakalı kremler değil herhangi düz vucut nemlendirici sürüyorum ama zararı olurmu
seda_00 SnglMom uf hiçbişe işe yaramadı bende 😞bacaklarım karnım kollarıma kadar çatladım çok üzülüyorum
Mineyld07 SnglMom herhangi bir krem sürmeyin yine de ya ben bio oil kullandım o bitti fakat şuan almadım evde dalin vazelinim badem ve Hindistan cevizi yağım var hangisi denk gelirse onu sürüyorum çok şükür çatlağım olmadı 7. Ayım bitiyor
SnglMom seda_00 hani vucut sonucta emiyor ya içine kremi oyüzden korktum 5. Ayımdayım sürüyorum sürekli bakalım suanlık yok gibi catlıcaksa ne yaparsan yap catlıyor malesef catlak kremi yağı kullansan bile
ikinciannelikseruveni Zarari olmaz tabiki. Normal krem de yaglar da surebilirsin. Ama cok faydasi olur mu dersen %90 genetik. Dunyalari surdum en begenilen kremleri yaglari kullandim 9 ay duzenli. Yine catladim 😂 bunda hic sallamadim
SnglMom ikinciannelikseruveni demekki vucutla ve genle alakalı:) napalım canım dünyaya melek getiriyoruz okadarda olsun catlayalım 🤪🤪🤪😁😁
Lezginka ikinciannelikseruveni kaçıncı haftada çarşambaya başladınız? Çatlak sonrası kremlerden bahsediliyor denediniz mi?
seda_00 SnglMom yok tatlım korkma bişe olmaz . Aynen çatlayınca tutamıyorsun zaten alıp başını gidiyor . Ancak doğumdan sonra çatlak tedavisine gidicem ben kremle falan olacak iş değil
Maria9 Önemli olan vücudu nemli tutmak tamamen önlemese bile fazla çatlamayı ancak nem önler yani gidip dünyanın en pahalı kremini de alsanız olan oluyor ben bebe yağı kullanıyorum her gece yatmadan önce güzelce yediriyorum gece ve gündüz olarak kullanmak daha iyi aslında nemi sürekli tutması açısından ama biraz daha ilerde öyle yaparım diye düşünüyorum bebe yağı zaten baya yoğun şekilde şimdilik karşılıyor ihtiyacımı
Mrveeski Valla ben her gün kremliyorum yağlıyorum bence çok etkisi var kremlemenin . 33 haftalık hamileyim henüz hamilelik çatlağım olmadı. Ama bekarlıktan ve kilo alıp vermekten çatlaklarım vardı Baldır ve göğüslerimde
SnglMom Mineyld07 bilindik bi marka nivea vs olarak vardı kullandıgım onlarla devam edıyorum bır sorun olmaz dıye dusunmustum ama şüphelendim bi
Gzmk SnglMom çok az damlatıcaksın benim ablam ve kuzenimde etki etmişti doktoruma sordum oda önce doğal yoldan işe yaramazsa kremler demişti bio-oil var onuda kullanabilirsin 🥰 ama vıcık vıcık olmuyor
SnglMom Sarellem vazelin normalde yüzde felan tüylenme yapar karnımda hormonlardan kaynaklı tüylenme oldu dahada cogaltmasın
Mineyld07 SnglMom insan vicdan yapıyor biraz ben yüzüme de artık pek krem sürmüyorum hep bitkisel yağ kullanmaya çalışıyorum nıveanın bebek yağı filan belki ondan alıp sürseniz daha iyi olabilir ☺️
SnglMom seda_00 anladım canım ben rutin nemlendirmeme devam edıyorum hayırlısı yapıcak bişi yok artık
Sarellem SnglMom ben ilk hamileleğimde kullandım devamlı. Ekstra bi tüylenme yaşamadım. Lierac kremlede desteklemiştim. Hiç çatlağım olmadı
OzlmDogan_ SnglMom ay bende normal nemlendirici kullanıyorum inşallah bişey olmaz diye diye ama yağ sürmektense krem daha çok işime geliyor. Acceptine arko ve bepantol bazen de neutrogena, 🤦♀️inş zararları yoktur hepsini kullandım Lierac da kullandım üst bacaklarım ve alt karnımda yine çatlak oluştu.
SnglMom OzlmDogan_ çatlak kremi adı altında fiyatlarını git gide anlamsızca yükseltiyorlar birde olumsuz yorumları gordukce alasım gelmiyor acıkcası, inşallah bısey olmaz canım bende devam edıcem normal rutinle