gulin-35 Kevserxx ınstagram papatya bebe enıcuzbebekmarket bebeantalya sayfalarından aldım hepsı cok guzeldı
Cennet-polat Kevserxx birde şu internette dolanan 19.99olan tulumlar var bir çok sitede karsiniza çıkıyor onu asla almayın inanın çöpe atasim var bebeğe giydirilmez kumaşı çok sert ve polyester
baby_mama Waikiki’nin sitesinden çok alışveriş yaptım ben, hem güvenilir marka hem gerçekten kaliteli malları.
Hzl Kevserxx Herşeyi ebebek den internetten aldim diyebilirim kiyafet bebek arabasi biberonlar kiyafetleri hala aliyorum beğenmezsem magazada rahatca değişim veya iade yapıyorum yani çok memnunum
ecevecev21 Kesinlikle waikiki yumuşacık ürünler ve desenleri çok modern güzel. E bebeğin kıyafetleri çok basit ve kalitesiz geliyor bana
mukaddesmasal Kevserxx gelince söylersen bende begendim kaç tane guvenmedim fiyattan dolayı alıştık pahalı fiyatlara ucuz olunca şüpheye düştük
Kevserxx mukaddesmasal Benim siparişim geldi ama size haber vermeyi unuttum dün aklıma geldi kusura bakmayın ürünler güzel benim hoşuma gitti sadece %80 pamuklu bana gelenler bi de sanki biraz uzun gibi duruyor ürünler ama belki bana öyle gelmiştir daha deneyemedim alırsanız kötü değil bana tekrar alışveriş yapar mısınız diye sorsanız fiyatı uygun olduğu için yaparım
ug_fa-3diplomalianne Kevserxx instagramdan bebecocukreyonu , prensesbebe , zarifbebe01 , enucuzbebekmarket
Busra3496 Kevserxx babycan markali üründen uc takim aldim. Ucu de farkli mağazalardan geldi ama ayni markanin ürünü hem de ucuz oluyor
gulin-35 Kevserxx trendyoldan aldım bı cok seyı bırde ınstagram papatya bebe enucızbebekmarket sayfalarındqn aldım cok memnun kaldım