Kevserxx Bebeğimin kıyafetlerini internetten almayı düşünüyorum. Bildiğiniz hesaplı ve güvenilir bebek kıyafeti satan siteleri söyler misiniz❤️
Portakalgeliyor Kevserxx Merhaba 🌼 E bebek te 40 günde 1 indirim oluyor outlet olarakta çok fırsat var bir bak derim :) İnstagram üzerinden dersen bebemer bebe gayet hesaplı geldi benim için çok seçenekli bir sayfa olarak kaan bebe de bir sürü model var :) bence ablada çok samimi 😂🙏🏻🥰
Trknavci Kevserxx e bebek sitesinden alın hem ürünleri kaliteli hemde bazen internete özel indirimleri oluyor ben 5li takımı 30tlye bile aldım ebebek sitesinden.diger sitelerden de aldım ama ebebeğin ürünlerinin kalitesini tutmuyor.
yesilkahve Defacto nun bebek ürünleri çok güzel ve kaliteli, kesinlikle öneririm. Aynı şekilde civil de çok güzel. Hem kaliteli hem uygun fiyatlılar 💜
Mirayy2 https://instagram.com/bebemer_bebe?igshid=bmi8is561fjo Ben burdan bişeyler sipariş vermiştim çok güzel geldiler ve çok uygun şeyler var 😍
SnglMom E bebekde ara ara indirim oluyor ama normaldede fiyatları yüksek değil birde civil var zıbınlar vs uygun oluyor lcw var ben bu 3 ünden alışverişimi tamamlıyorum a dan z ye herşeyimi :)
mukaddesmasal Merve_kucuk prenses bebeden alış verişi yaptınız mi hiç fiyatları çok ucuz diye malı nasıl acaba
Busra3496 Kevserxx babycan markali üründen uc takim aldim. Ucu de farkli mağazalardan geldi ama ayni markanin ürünü hem de ucuz oluyor
mukaddesmasal Kevserxx gelince söylersen bende begendim kaç tane guvenmedim fiyattan dolayı alıştık pahalı fiyatlara ucuz olunca şüpheye düştük
Cennet-polat Kevserxx enucuzbebekmarket diye bı site var oda uygun ve aldığım yeni doğan takımları kaliteli geldi
Kevserxx Cennet-polat teşekkürler ben de düşünmüştüm bu siteden fiyatları uygun olduğu için çok çabuk büyüdükleri için öyle çok para harcamak istemiyorum ilk aylar
Kevserxx Cennet-polat tabi yazarım ama ilçede otryorum bugün sipariş verdim daha 15 güne anca gelir heralde
Cennet-polat Kevserxx https://instagram.com/zarif_bebee?igshid=1hbu489vanlg7 Bundan almayın ama deneyim oldu kalite olarak çok kötü uygun denemek istedim hiç memnun kalmadım bedenlerinde hep kafalarına göre gondermislerdi