Pelin__1 Cadoloz ben yumurtlamamın 9.gününde erken gebelik testinde çift çizfi görmüştüm bunda yok gibi ama 2 gün sonra tekrar deneyin bence, biraz erken olmuş çünkü
minipanda Cadoloz bu testten 4 tane yaptım markası predictör ve pahalı .bende böyle çizgi gördüm hatta daha koyusu sonra fark ettimki kendi çizgisi hatta elinde varsa testi yapmadanda çizgiyi görebilirsin.normal kaset test al onlar daha güvenilir
Cadoloz minipanda evet predictor test gerçekten testten oldugunu farkettim ama zaten test yapmam aptalcaydi yumurtlamanin 7.gününde hic yok cift cizgi goren 11.12.gunden sonra basliyor genelde silik cizgiler
Cadoloz Aynen 29 nisan yumurtlamamin 14.gunu yani beklenen regl tarihim yarin sabah ilk idrarla tekrar deniyecegim bide bugun sık idrara çıkıyorum ama azcik idrar oluyor oyle cok yogun idrarda yok ama hep sıkışmış gibiyim
Eylul1987 Cadoloz canım benimkide seninki gibiydi cok zor anlasılıyodu bende mıde bulantısından suphlendım bence bi kan testi ver
Cadoloz Eylul1987 bakalim sabirli olcam p.tesi tekrar test yapcam varsa biraz daha koyu cikar artk ona gore gidecem kan vermeye insallah 🙏🏻
Elifdikel Cadoloz yumurtlamanın 7 .günü gerçekten test için Erken en erken yumurtlamadan 10 gün sonra falan belli oluyor
Cadoloz Elifdikel aynen asiri bulantim oldugu icin meraktan yapmistim ama antibiyotik kullaniyorm ondan bulantim oldu galiba