plakayerli minikprensimmm123 yeşil varsa tehlikeli olabilir diye duymuştum iyi ki gitmişsiniz bende yanma kaşınma olmadı
minikprensimmm123 plakayerli Aslında bende baştan beri var canım doktora dedim mantar başlangıcı olabilir dedi fitil verdi dün de afedersin alttan muayene ettiler akıntı yı su geliyor zannettim acil gittim 🤣 normal her hamilelikte olur bu tür akıntılar dedi bide bende mesela kusunca geliyor o yeşilimsi akıntı yoksa öyle normalde fazla gelmiyor bende anlamadım her güne ayrı bir şey çıkıyor 🤣🤦🏻♀️
Eylulunannesi-2 tanya25 ben yatarken oturrken bile oluyor illa ayakta kalmana gerek yok :) vajinal akıntıdan doguma kadar kurulamıcaz bnce
zynpcknn plakayerli işte bende ne kaşınma ne de yanma gibi bir şikayetim olmadığı için ben hiç mantardan şüphelenmedim gittim suyumda azalma varfı sandım geken akıntı suyumdur doktora gösterdim mantar dedi
Ayse2011 tanya25 benimde oluyor ama doktor normal demişti beyaz oldugu için. Ama rengi önemli yeşil sarı ise enfeksiyon oldugunu gösteriyormuş
esmactn63 tanya25 Bende de oluyor normal karsiladigim icin doktoruma söylemedim yarın kontrolüm var mutlaka soyliycem
nazkeve plakayerli bende de kaşıntı falan yok diye enfeksiyon değil diye düşünüyorum ama burda okudukça bir şüpheye düştüm
Denizcyc Benim de çok oluyor başından beri. Ayakta daha da çok. Beyaz renkli. Doktor bana normal dedi ama fitil verim istersen dedi. Gyno diye başlayan bir fitil verdi yanlış hatırlamıyorsam. O da kesmedi zaten tekrar kullanmadım öyle olunca.
Barfee tanya25 her hamilelikte aknti olur bndede var hemde cok fazla oluyor doktorum gayet normal dedi enfeksiyonda yok..
Kubra2012 tanya25 O haftalarda benm de çok oldu valla suyum geliyo filan sanıyodm artık ıslatmş gibi oluyordm
Metehan_ve_annesi tanya25 benim de ayakta fazla kaldığımda akıntım oluyor bazen su gibi bazen beyaz. En son 32 haftalıkken gittiğimde doktora söyledim. Normal artık hamileliğin son dönemleri olur dedi. Enfeksiyon da çıkmadı.
zynpcknn plakayerli evet hiç tahlil falanda yapmadı 2. bi doktora göründüm o da tahlil falan yaptı enfeksiyonun var dedi
Metehan_ve_annesi tanya25 o haftalarda hatta öncesinde de oluyordu bende ama bir sıkıntı olmadı . Eğer normalden fazla olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza bildirin.
plakayerli zynpcknn nasıl bir tahlil yaptı acaba idrar tahlili mi başka bişey mi. Ben de mi baktırsam diye düşündüm gerçi sona geldim artık ama
Vera18 tanya25 akıntı olması normal bişey enfeksiyon varsa daha da yogun olur bir çözümü yok 🤷♀️ benimde idrar enfeksiyonum var geçmiyor bir türlü sürekli de akıntım oluyor evde oldugum için sıkıntı olmuyor çok sık iç çamaşırı değiştirip temiz ve kuru kalmasına dikkat ediyorum. Günlük ped vs kullanmayın onlar enfeksiyonu daha da artırıyor bol su tüketin geçer inşallah.
zynpcknn plakayerli bu 2.gittiğim doktorum her kontorlümde idrar ve kan tahlili yapıyo idrar tahlilinde çıkmıştı şuanda 35.haftamdyım