tanya25 Kızlar ayakta kalınca ve eğilip doğrulup iş yaptığımda akıntım oluyor sizler de de oluyor mu? Nasıl bir çözüm buldunuz ? Doktora gittiğimde vajinal enfeksiyon demişti fitil kullandım fakat hala aynı. 23+2 haftalığım
plakayerli tanya25 oluyor ama akıntı demek illa enfeksiyon mu demek? Ben doktora sorduğumda akıntın olabilir normal demişti
Nilaylks tanya25 32 haftalık gyno lomoxin verdi doktorum daha önce de başka bir tane vermişti o fitil alerji yaptı çok yanmam oldu
plakayerli minikprensimmm123 benim su gibi ortasında da küçük beyaz oluyor. Sizin ayriyeten kaşıntınız yanmanız filan mı var biz hiç enfeksiyondan şüphelenmedik. En başından beri akıntım aynı şekilde 8. Aya geldim
Nilaylks minikprensimmm123 oluyor bazen su gibi bazen beyaz süt kesiği gibi bazen de hafif sarı bugün doktoruma bu şekilde şikayetlerimi anlattım fitil verdi
minikprensimmm123 plakayerli Canım iki gündür benim ki de öyle su gibi geliyor 15+2 deyim zaten ilk baştan beri yeşil akıntım oluyor su gibi gelince korktum dün doktoru aradım hemen gel bebeğin suyuna bakacaz dedi gittim bebek gayet iyi suyu da güzel dedi arada yanma kaşıntım oluyor canım
Gamzeoztrk plakayerli bende aynı durumdayım çamaşır ıslanıyor birde beyaz akintida oliyor sebebi nedir acaba
zynpcknn plakayerli cnm benimde öyle bende şuan 8.ayımdayım gittim doktoruma gösterdim benimde aynı şekildeydi beyaz akıntı geliyo etrafı hepsi su doktorum mantar dedi
nazkeve plakayerli bende de kaşıntı falan yok diye enfeksiyon değil diye düşünüyorum ama burda okudukça bir şüpheye düştüm
plakayerli minikprensimmm123 yeşil varsa tehlikeli olabilir diye duymuştum iyi ki gitmişsiniz bende yanma kaşınma olmadı
Mlk8 tanya25 benim de oluyor ama hiç bi sorun yok şükür.tum testlerim normal çıktı.akinti yeşile dönük kötü kokulu olmadigi surece sorun yok dedi doktorum
Denizzz88 tanya25 benimde oluyor şuan 38 haftalığım ama başlarda da oluyordu da tabi şuan daha da arttı ama doktorum bi sorun yok olması normal dedi kötü kokulu falan değilse sıkıntı değil
Aybigen tanya25 en iyisini doktor bilir ama gebelikte akıntı olması normal eğer kötü kokulu ve koyu renkli değilse.