Gamzebrb Piremses0 ya çok sevindim peki kesenin büyüklüğü ne kadardı yazıyo muydu bende pazartesi gitmiştim ultrasonda küçük gözüktü alttan bakalım dedi altta tam gözüktü 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi 7,2 mm di 😍
Piremses0 Gamzebrb aynısını bende yaşadım pazartesi günü alttan baktı karından görmedi ama şimdi karından baktı çok şükür göründü hemencik büyüyorlar 😀 yok yazmıyor kuzum baktım da
Gamzebrb Piremses0 evet çok çabuk büyüyolar inşallah zaman hızlıca geçerde hemen kucağımıza almakta nasip olur 😍😍
Zavira16 Piremses0 Gözünaydın 🤗 aynı şekilde benimde genelde sağ tarafımda arada ağrı oluyo korkuyodum ama bana moral oldunuz. İlk gebeliğim 2 yıl önce kimsayaldı insan sağlıklı olup olmadığını merak ediyo pazartesi umarım bende görürüm daha 4+2 hamileyim
Piremses0 Zavira16 benimde bir kimyasalım var sağ tarafta ağrı vardı bazen solda da oluyordu ama sağda daha keskin ağrıydı ultrasonla bakarken sağa getirdi tam ağrıyan yetin üstüne orası ağrıyor dedim kese orda dedi hersey normal dedi korkmayın sizde 😃