[silindi] Kızlarrr merhabaa, hamileliğinizden bu yana kaç kilo aldınız? Benim ilk 3 ayım sürekli bulantiyla geçtiği içinkilo vermiştim şimdi de en son 3 kilo aldım 23. Haftadayız ve 62 kiloyum. Sizce normal mi? Sizler kaç kilo aldınız 🤍
Hamileadayibiranne [silindi] 6 haftalıkken başladı bulantım bı ara kilo vermiştim 57 kilo ile hamile kalmıştım şuan 63 oldum 🤭🙈 21+0 olduk
[silindi] SutlacimiYedimmiBen Yaa nasil beslendinizz maşallah 🧿 doğuma kadar ben de çok almam inşallah tavsiyeniz var mi
SutlacimiYedimmiBen [silindi] norml beslendim ekstra birsey yapmadim ben egzersiz yok duzenli yuruyus yok. Ama ben zaten kilolu hamile kaldigim icin az almam avantajdi ilk hamileliğimdede 9 kilo almıştım.
Rabiakru semrakin_16 bende 52 ile kaldım 18. Haftamdayım 10 kilo almışım sizde şeker falan çıktı mı yoksa zayıf olduğunuz için mi
[silindi] SutlacimiYedimmiBen bende sürekli ev işi yapıyorum boş durmuyorum insallah daha fazla almam bende 🤍
kuzucumoglum [silindi] 22 haftalık hamileyim 55 ile hamile kaldım bulantıdan 5 kilo verdim şimdi tekrar 55 ☺️
Minikellerinhayaliyle [silindi] 17 kilo aldım ama bunda erken doğum riskinden dolayı aylarca yatmamın da etkisi oldu😏
semrakin_16 Rabiakru seker yüklemesi yapmadi ama suyun fazla,bebek iri demeye başladı doktorum.seker riski var dedi ama bisey olduğunu düşünmüyorum 1.de cok daha sismistim.hicbir sorunum da yoktu ona da çok iri fln demişti 4.5 kg doğar demişti 3300 kg dogdu
[silindi] SutlacimiYedimmiBen bende biraz öyleyim şu an yoğun bel ağrım yok ama ilerleyen haftalarda olacak gibi 😓