Aslhn12 Esra2580 Çok naziksiniz teşekkür ederim 🥺🙏🏻sizin ihtiyacınız varsa gerçekten gerek yok zaten doktorumdan rapor yazdırmaya çalışacağım aldım artık korkudan bugün. İstanbul ataşehirde yaşıyorum
Mavis40 Aslhn12 benim doktor ilk gittimde rapor cıkarmıstı onla alıyrm hep bttgnde de saglık ocagına yazdrym ücretsiz alıyrm…
Hayalizlerim BegumIscanTunc saol canım :) kaç haftalık oldun doğumu Orda mı yapacaksın doğum ücretini öğrendinmi?
BegumIscanTunc Hayalizlerim 26+3 haftalık olduk orda yapıcam doğumu canım ama detaylı görüşmedim fiyat için 11 Mayıs’ta kontrolüm var o zaman detaylı görüşme sağlıcam sen kaç haftalık oldun doktorumuz Ayşe Meryem’den memnun kaldın mı?
Hilalkorkmaz Aslhn12 bende her ay gidip yazdırıyorum oksapar 4000 reçetesiz almaya kalksam 250 ama sürekli yazdırmak lazım özellikle raporlu
Hayalizlerim BegumIscanTunc evet çok memnun kaldım canım iyiki tavsiyen üzerine onu tercih ettim :) bende doğumu orda istiyorum hayırlısı
BegumIscanTunc Hayalizlerim inşallah canım hayırlısı memnun olmana çok sevindim doktorumuz gerçekten aileden biri gibi 🥰🥰
Nilasyamom Aslhn12 doktorunuz size 1 yıllık rapor çıkarttığında hiç bir ücret ödemiyorsunuz. Neden para veriyorsunuz ki . Ben raporluyum ücretsiz alıyorum şükür
Nare1996 benimde raporum var 35+5 günlük hamileyim ama bu haftalara kadar hep para ödedim nasıl ücretsiz aldınız yardımcı olur musunuz
Nilasyamom Nare1996 doktorun sana 1 yıllık rapor yazacak. O raporla eczaneden gidip sadece TC ile bile alabiliyorsun iğneyi mutlaka doktorunla konuş bunu para verme. Zaten zor bulunuyor inan ben de ecza deposunda çalışan amca oğlu olmasa zor bulurum heralde .
Nare1996 Nilasyamom 1 yıllık raporum var elimde bugüne kadar bosu bosuna mi verdim o kadar parayi geri alabilir miyim ne yapmam lazim
Nilasyamom Nare1996 alamazsın ama bundan sonrası için raporunu sorgulatabilirsin 👍🏻 Yazık günah valla onca paraya
Seferiyehatun Aslhn12 daha yeni ecoplin diye hapı 6 liraya aldım. İki hafta oldu alalı buda kan sulandrciymis
Nare1996 Nilasyamom doguma zaten haftalar kaldi keske daha once ogrenebilseydim yinede pesini birakmayacagim sikayet ederim parami alamasam dahakkimi arayacagim
Vera18 Aslhn12 sizi bir posta etiketledim orayı okuyun lütfen nedeni ve ne yapmanız gerektiği yazıyor.
Gul_mom Aslhn12 bana da kadın doğum doktorum yazmamıştı. Kardiyolojiden cikarabilirsin dedi raporu. Test sonuçlarıma bakıp yazdı. Yani kardiyoloji doktoru çıkardı raporu siz de doktorunuza bir sorun isterseniz hangi bölüme gideyim rapor için diye.