Senayyalcin Selaaam, maşallah bebeğim tosun gibi olmuş bugün randevum vardı kilosu 3600 olmuş herşey yolunda çok şükür 39.haftam artık doğurmak istiyoruuuuumm nstde sancım falan da yok maalesef ,siz ne durumdasınız☺️
Senayyalcin Aynuromerbyr12 Hiç ekstra şunu yiyeyim demedim aksine az ve sağlıklı yemeye çalıştım hep sebze,meyve tarzı beslendim ben almadım o almış maşallah yani bebeğin alacağı varsa bir şekilde alıyor fazla yiyip kilo almaya gerek yok✨
ireemkzl Anneler bişey sormak istiyorum 38+5 günlük hamileym dün nişanım geldi bugünde hafif kasık ağrılarım var ama çok az Meryem Ana otunu suya koysam acilmam olur mu doğum başlar mi sizce ??
Senayyalcin ireemkzl Meryem ana otunu gerçek sancılarınız başladığında koymanız gerektiğini biliyorum ve doğum bitince hemen geri çıkarmanız lazım ama tabi deneyebilirsiniz 😊😊
Asilinannesi1 Senayyalcin bende doğurmak istiyorum 🙋♀️Pazartesi son günümüz artık bugün kontrol var bakalım nasıl bizim oğlan 🤰
aslannaz21 Senayyalcin aynen katiliyorm size bende diyet yapiyorm sebze meyve ve et turu yesillik salata sut yogurt duzenli yiyorm 2 ayda ben 1 kilo almisim ama bebisim haftafa 200-250 gram almis yani almasi gerektigi gibi alan bebek aliyor cok.sukur
Gozde939e99e Senayyalcin olsun olsun daha iyi toparlanması kolay olur valla bende isterim 4 olsun bebegm biraz toplu dogsun ya yanaklar tombik tombik😍
Minesimsek12 Senayyalcin Allah yardımcın olsun bende 35haftaliga yakınım biran önce gelse die bakıyorum rabbim sağlıkla almayı nasip etsin hepmize
Senayyalcin badecanisik Ahahah siz benden önce doğurursunuz sanırım,sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah✨
badecanisik Senayyalcin inşallah canım 🙏🙏 sağlıkla gelsinlerde zamanı onlar belirler tabiki ama anacıklarınada azcık acısınlar 🤪
Hemsireanne1 Senayyalcin 38 haftalığım bende bebek pazartesi günü 3750 idi Bugün gittim 3400 dediler ölçümden ölçüme fark ediyormuş😂 pazartesinden beri 3 cm açıklıkla geziyorum doktor evde bekle diyor sancım yok nişanım geldi öyle bekliyorum her an gelebilir diye bi doğsun artık diye sabırsızlanıyorum bide doktor Bugün anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi sabırsızlandığım için vicdan yapıyorum 😂 öyle bekliyorum evde
Senayyalcin Hemsireanne1 Bende öyle bekliyorum bakalım açıklığınızın olması güzel ama bence bana çatı muayenesi yapılmadı henüz mesela var mı yok mu bilemiyorum🤷🏼♀️
lavininannesii Senayyalcin sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻Görüyorum sürekli sizi forumda ve çoğu zaman tam yazmak istediklerimi yazıyosunuz🤗ilk doğum olucak benimde daha çok var ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🥰