Selenimom Lütfen elinde olup da yardım etmek isteyen varsa iletişime geçelim. Tüp bebek transferim var igneye başlamam lazım ama transfer öncesi raporlanmadigi için alamıyorum. Elinde olan varsa rica ediyorum paylaşın benimle.
Elbet-birgun-kavusacagiz Selenimom iki asilamaniz varsa dr ilac raporu cikartir. Benim doktorum oyle yapmisti
Selenimom KdryFth inşallah teşekkür ederim. Kargoya verebilecek durumunuz var ise öyle de alabilirim yeter ki bulayım. 2 bebek kaybettim. 3.de iğne vuruldum kızım oldu 🥰 şimdi yine tedavideyim vurulmama gibi bir durum beni çok korkutuyor
KdryFth KdryFth meaajınızı yeni gördüm hallettiniz mi ben transfer olduğum gun raporu çıkarrtım aynı gun hemen ilk tüp bebek denememdi öncesinde aşılamam da yoktu
hilal8689 Selenimom ben zaten transfere kadar kendim aldım hep. Transferden sonra da ben yattığım için eşim gidip sağlık ocağına yazdırdı. Bizim doktor sıkıntı yapmamıştı.
Selenimom Elbet-birgun-kavusacagiz ama haftaya transfer olacağım. Ve pozitifi 2 hafta sonra görürsem inşallah 3 hafta geçmiş olacak. 3 haftadan önce gebeliği görmeden rapor çıkarmaz. Yoksa kızımda raporlu ilacı alıyordum hemen
hilal8689 Selenimom pozitifi görene kadar 2 kutu yetiyor zaten içinde 10 tane var. Transferden 10-11 gün sonra belli oluyor.
Elbet-birgun-kavusacagiz Selenimom ayrica saglik ocaklarina sorun oraya birakanlar oluyo bazen elinde fazla olan igneleri
Selenimom Sermec27 o da olur muadili. KIZIMA gebeyken kendim aldım transfere kadar ama fiyatları inanılmaz artmış. 100tl ydi 300 olmuş şok oldum
Elbet-birgun-kavusacagiz Sermec27 yaaa ben senin o pamugunu yerim yanaklara bak allahim cildirdim suan 🥰rabbim nazardan koruusn saglikla kucakla insallah canm benim🥰🌸
Sermec27 Elbet-birgun-kavusacagiz dün fena sinirliydi bizim oğlan elleri yumruk yapmış öyle duruyordu 🤭🥰 Amin canım amin inşallah 🤲